Легендарният полузащитник на ЦСКА - Пламен Марков, коментира пред Тема

...
Легендарният полузащитник на ЦСКА - Пламен Марков, коментира пред Тема
Коментари Харесай

И Марков е на мнение, че докато не сме смени президентът на БФС, шампионът ще е един и същ

Легендарният полузащитник на ЦСКА - Пламен Марков, разяснява пред " Тема Спорт " думите на някогашния акционер в Борисовата градина Юлиан Инджов отпреди няколко дни.

В изявление пред тогава предприемачът съобщи, че до момента в който не се смени президентът на БФС, няма да се смени първенецът. Марков заемаше шефски пост на " Армията " точно по времето на Инджов - сред 2015 и 2021 година, като първо беше състезателен, а по-късно изпълнителен шеф.

" Вероятно господин Инджов е прав, въпреки че тази година ЦСКА бе доста близо и купата бе изцяло във опциите на алените. За страдание всеки може да пропусне дузпа и не упреквам Иван Турицов. Тази година обаче бе изключение от цялостната картина в родния футбол и по тази причина съм склонен с Инджов.

Съветът ми към управлението на ЦСКА е да обърне внимание на селекцията, а не на треньорските смени, тъй като видяхме, че в последните години те не дадоха добър резултат. Трябва да се търсят по-качествени футболисти, а не да се сменят треньори ", съобщи Пламен Марков.
 Инджов: Държавата не желае ЦСКА да има нов стадион
Инджов: Държавата не желае ЦСКА да има нов стадион

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР