Легендарният полузащитник и настоящ почетен президент на Локомотив (Пловдив) -

...
Легендарният полузащитник и настоящ почетен президент на Локомотив (Пловдив) -
Коментари Харесай

Христо Бонев: Шампионският апетит на Лудогорец няма край, но и в ЦСКА са много гладни за успехи

Легендарният полузащитник и сегашен почетен президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев-Зума приказва пред сътрудниците от " Тема Спорт " в навечерието на визитата на ЦСКА. Трикратният футболист №1 на България разяснява борбата за шампионската купа и представянето на " черно-белите " в последните седмици, като уточни аргументите за слабата игра в предходните два мача - против Лудогорец (0:1) и Левски (0:3).
 Крушарски: Дойдох да виждам двамата ми сина, но единия не можах да го видя
Крушарски: Дойдох да виждам двамата ми сина, но единия не можах да го видя

Не разбрах за какво е останал даже отвън групата, споделя той

" На първо място желая да изкажа признателност към треньорите и футболистите на Локомотив, които съумяха в множеството от дуелите да покажат същинското си лице и да класират отбора за първата шестица. Това беше задачата и е огромен триумф, като виждаме конкуренцията и опциите на другите тимове. Всички в първата шестица разполагат с доста положителни играчи и демонстрират, че в българския футбол има прогрес. Фактът, че до самия край няма да знаем кой ще е първенецът и купата несъмнено ще се реши в последния кръг, приказва за огромните старания, които водещите клубове поставят. Всички тимове в шестицата, а включително и седмият Славия, имат доста положителни футболисти и последователи, които желаят отборите им да вървят напред.

За да бъда изцяло прям, нашият тим сега прави всичко допустимо да играе добре и да побеждава, само че ние нямаме нужния запас, с цел да се борим за европейско присъединяване. За нас в този момент е значимо да използваме многото юноши, които напират към първия тим. А това приказва доста за положителната работа на шефа и треньорите в нашата академия, които ежедневно се трудят, с цел да изградят футболисти за елита.

През целия сезон ЦСКА и Лудогорец демонстрираха, че превъзхождат останалите тимове и сигурно заслужават да завършат на първите две места. Много е мъчно да се предвижда кой ще успее да стане първенец, тъй като и за двата отбора остават по три много тежки мача. Лудогорец може би имат преимущество от позиция на дългата си серия. За тях към този момент е рутина да подвигат купата. И е забавно, че техният вкус не свършва. Но сигурно и в ЦСКА са доста гладни.

И доста години обратно да се върнем, няма футболисти, които да излязат на терена и да нямат в съзнанието си задачата да реализират триумф. Независимо дали играят против Лудогорец, ЦСКА или някой по-слаб тим. Първия мач, който играхме с Левски на " Лаута ", в последния постоянен кръг, беше най-важният за нас в цялото състезание. Вече след влизането в шестицата е обикновено логиката на психиката на футболистите да се промени и никой не ги упреква за това ".
 Ас на Локо (Пловдив) пропуща визитата на стадион
Ас на Локо (Пловдив) пропуща визитата на стадион " Българска войска "

Вратарят на тима е контузен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР