Легендарният наставник на Милан Ариго Саки коментира предстоящото подновяване на

...
Легендарният наставник на Милан Ариго Саки коментира предстоящото подновяване на
Коментари Харесай

Ариго Саки иска повече смелост, ентусиазъм и агресия от италианските отбори

Легендарният ментор на Милан Ариго Саки разяснява идното възобновяване на футболния сезон в Италия след насилствената пауза поради пандемията от ковид.

" Завръщането към игра може да е сигнал и за това към нормалността. Но в случай че се появят проблеми, за Бога, дано спрем. Отборите, които ще имат тактика, а не просто тактичност, ще са по-добрите. Колективът, взаимната помощ, характерът и отборният дух. На терена бих желал да видя повече храброст, възторг и експанзия. Стига към този момент с отборите, употребяващи трима бранители, които да пазят един нападател. Публиката желае хубост и веселба, а не просто победи, извоювани без заслуги. Ще бъде като театрално зрелище без фенове. Ти си гол, не можеш да се хванеш за нищо.

 Обявиха цялата стратегия на сезона в Серия " А "

Високите температури през лятото? Бях селекционер на Италия, когато на Мондиал 1994 играхме по обяд под жаркото слънце и с 90% мокрота. Не е елементарно, по този начин си е, само че в случай че тренираш добре и планираш възобновяване, можеш да го направиш. В дълготраен проект индивидът побеждава природата. Погледнах програмата и ми се коства, че тази на Интер е много лесна. Мисля, че Антонио Конте може да ги върне в битката за върха, макар че Ювентус, поради наличния им състав, и Лацио, поради огромната им мотивация, ще стартират с преимущество. Факторите, които ще повлияят на борбата, са подготовката и страхът. Ще дам съответен образец - чакам Стефано Сенси от Интер по-бързо да навлезе във форма от съотборника си Ромелу Лукаку, който има великански мускули ", съобщи Саки пред " Гадзета дело спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР