Легендарният италиански треньор Фабио Капело разкритикува португалския специалист Жозе Моуриньо

...
Легендарният италиански треньор Фабио Капело разкритикува португалския специалист Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Капело: Моуриньо нанася икономическа вреда на Рома

Легендарният италиански треньор Фабио Капело разкритикува португалския експерт Жозе Моуриньо за отношението му към футболистите на. Според “Кориере дело Спорт ” Моуриньо е бил гневен на играчите си след загубата с 0:2 от за Купата на Италия и им е споделил, че нямат топки.
 Моуриньо към своите играчи: Вие нямате топки, за какво се нас*ахте против Интер? Моуриньо към своите играчи: Вие нямате топки, за какво се нас*ахте против Интер?
“Обиждайки играчите, той изигра последната си карта. Аз в никакъв случай не съм го правил. Да, подлагал на критика съм, само че съм се опитвал да подобавам с почитание. Винаги съм претендирал и показвал почитание. Това е първото предписание, за което съм упорствал: почитание от страна на всички - играчи и чиновници. Ако обиждаш играчи по този начин, както Моуриньо го направи, нанасяш икономмическа щета на клуба и това е нещо, което би трябвало да бъде взето под внимание ”, разяснява пред Sky Sport Italia.
 Паоло Ди Канио за Моуриньо: Допуска същата неточност като в Тотнъм Паоло Ди Канио за Моуриньо: Допуска същата неточност като в Тотнъм
Рома сега заема седмо място в класирането на Серия " А " с 40 точки, като е на 6 точки от Топ 4. " Вълците " нямат победа в последните си две турнирни срещи, като в неделя се избавиха в добавеното време от проваляне против Сасуоло (2:2).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР