Легендарният италиански наставник Фабио Капело изрази своите възгледи за новия

...
Легендарният италиански наставник Фабио Капело изрази своите възгледи за новия
Коментари Харесай

Капело: Интер и Ювентус ще спорят за Скудетото

Легендарният италиански ментор Фабио Капело изрази своите възгледи за новия сезон в Серия “А” и водещите тимове в шампионата.

“Сигурен съм, че сезонът ще завърши обикновено. Преди всичко би трябвало да осъзнаем, че сме по-малко деликатни, в сравнение с бяхме. Загубихме внимание, когато случаите на инфектирани се намалиха. Призовавам играчите да са по-фокусирани от всеки различен, само че някои несъмнено не са. Те би трябвало да схванат, че този сезон е друг от останалите. Това е обвързвано и с техните фамилии и родственици, нужна е година на здравомислие. Абсолютно здравомислие. Не мисля, че това е прекомерно огромно условие за добре платени експерти.

Интер са тимът за побеждаване. Те не съумяха да продадат ненужните си играчи и по този начин разполагат с два състава. Това значи, че в този момент те ще бъдат доста конкурентоспособни. С пет смени Антонио Конте може фрапантно да промени тима. Двете спомагателни смени могат да оказват помощ на треньора и през седмицата. Всеки ще тренира с повече сила и благополучие, тъй като ще знаят, че ще разполагат с повече шансове за изява. Ювентус пропусна един от най-големите си проби - този против Наполи. Андреа Пирло ще би трябвало да се оправи с казуса, че има прекалено много нападатели. Ще забележим дали и какъв брой скоро това ще стане Юве на Пирло. Битката за Скудетото ще е сред Интер и Ювентус.

Аталанта могат да бъдат рискови, към този момент разполагат с интернационален опит и играят доста добре. Наполи също могат да съставляват заплаха. След тези четири тима поставям Рома и Милан. Освен отличната работа на Малдини и Масара в Милан, удивен съм и от Беневенто - скоростен футбол, динамичност и взаимопомощ. Сасуоло пък са гаранция - играчи, които се движат по памет. Красива кола, която продължава по своя път, само че нищо ново”, разяснява Капело пред “Кориере дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР