Легендарният голмайстор на Интер - Роберто Бонинсеня, се изказа много

...
Легендарният голмайстор на Интер - Роберто Бонинсеня, се изказа много
Коментари Харесай

Легенда на Интер: Лаутаро е като Мацола

Легендарният голмайстор на Интер - Роберто Бонинсеня, се изрече доста ласкаво за звездата на тима Лаутаро Мартинес.

" Четири гола съм вкарвал и аз два пъти - коства ми се против Сампдория и Каляри. Но минаха доста години от този момент. По наше време имаше вратари от друго равнище ", сподели той в рубриката " Анке ио спорт " на Радио Раи 1.

" Лаутаро е извънреден състезател, остроумен, безсънен, когато бранител сбърка, се възползва мигновено, открива се добре, а механически има изключителна класа. Прилича малко на Мацола - имат общото качество да преодоляват постоянно противника си, да дават на съотборниците си да вкарват, да вземат решение вярно дали да завършат или да създадат последния пас ", сподели още Бонинсеня.

Нападателят си напомни момента на прекосяването си в Ювентус. " Бях на море със брачната половинка ми. Обадиха ми се от Милано, беше президентът Фраицоли, който ми сподели, че клубът е решил да ме преотстъпи на Ювентус. Отговорът ми беше - " Президенте, в Ювентус отиди ти, аз оставам тук ". Той ми отговори, че или отивам, или няма място за мен в Интер. Трябваше да приема прехвърлянето. Бяха три чудесни години, само че в началото не желаех да отида. Щях да остана непринудено в Интер ", описа Бонинсеня.

" Надявам се, че Италия ще се класира за идващото Европейско състезание и най-много за идващото Световно. Вече дълго не сме взели участие. Но освен би трябвало да участваме, а и да печелим, тъй като сме Италия. Нека дадем време на Спалети да построи своя тим. Националният тим е като пъзел, който би трябвало да се реди парче по парче, а в последните осем години беше като чорба ", приключи Роберто Бонинсеня.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР