Легендарният футболист на Интер Сандо Мацола направи много сериозен комплимент

...
Легендарният футболист на Интер Сандо Мацола направи много сериозен комплимент
Коментари Харесай

Легенда на Интер сравни Конте с Еленио Ерера

Легендарният футболист на Интер Сандо Мацола направи доста сериозен комплимент на сегашния ментор Антонио Конте. Бележитият нападател направи хвалебствен паралел сред Конте и треньорската икона за „ нерадзурите” Еленио Ерера.

Италианският стратег стана едвам третият ментор в историята на Интер, който печели своя дебют с преднина от 4 чисти гола (4:0 над Лече). Преди него това бяха реализирали само Джузепе Меаца, на чието име е кръстен стадионът, и упоменатият към този момент Ерера.

„ Все още ми е мъчно да кажа по какъв начин ще се развие сезонът на Интер и има още доста работа за извършване, само че това, което видях, ми хареса”, разяснява Мацола. „ Всичко стартира от манталитета на играчите, тъй като те могат да прогресират в Италия и Европа. Също по този начин се възхитих от представянето на Ромелу Лукаку. Той може да постигни велики неща един път щом се приспособява изцяло.”

„ Вече можете да откриете отпечатъка на Конте върху тима. Той в действителност ми припомня на Еленио Ерера: влиза ти първо под кожата, а след това и на терена”, добави Мацола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР