Легендарният бранител на Левски - Елин Топузаков запази дипломатичност и

...
Легендарният бранител на Левски - Елин Топузаков запази дипломатичност и
Коментари Харесай

Топузаков: Надявам се, че в Левски са подбрани най-точните хора

Легендарният защитник на Левски - Елин Топузаков резервира дипломатичност и отхвърли да разяснява измененията в ръководството на столичния гранд. Топчо въпреки всичко има вяра, че те ще доведат до позитивни събития на " Герена ". Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Спортал ":

" Трябва да разясня малко неспецифично като външен човек, тъй като от 3-4 години съм отвън клуба. Има преструктуриране в клуба. Надявам се с новите хора, с новия треньорски щаб и начертаната дълготрайна политика Левски да се вдигне и да върви единствено нагоре ".

" Не можем да даваме оценки на новите. Надявам се, че са подбрани най-точните хора. Това е доста комплициран развой и може да се допусне неточност. Мисля, че хората ще се оправят. Можем да даваме оценки, когато стартира шампионата ".

" Не мога да дам мнение и за новия състезателен шеф. Ръководството е решило, че ще свърши работа. Винаги ще бъда обвързван с Левски. Левски ме построи като човек и име. 20 години съм в клуба. Но тези нямат нищо общо. Важното е Левски да има триумфи ", сподели Топузаков.
 Левски загуби с 0:1 от Република България Брагантино в контрола
Бразилци помрачиха неофициалния дебют на Хубчев като треньор на Левски

" Сините " паднаха с 0:1 от втородивизионния Република България Брагантино
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР