Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отново

...
Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отново
Коментари Харесай

Сър Алекс отново ще седне на пейката на Ман Юнайтед

Легендарният някогашен управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън още веднъж ще седне на пейката и ще управлява тима по случай 20-ата годишнина от извоювания требъл във Висшата лига, оповестиха от клуба. 77-годишният шотландец ще води тима на легендите на Юнайтед против Байерн (Мюнхен) на 26-и май на "Олд Трафорд ".

Фъргюсън, който завоюва Шампионската лига два пъти, има 13 трофеи във Висшата лига и пет Купи на Англия, претърпя незабавна интервенция от мозъчен кръвоизлив през май предходната година, само че откакто се възвърне е постоянен фен на мачовете на "Театъра на фантазиите ".

"Аз съм стимулиран и чакам с неспокойствие да пристигна този специфичен ден на "Олд Трафорд ". Ще бъде ужасно, когато видя някои доста специфични лица за мене и също по този начин се надявам, че този мач ще помогне да напълним касата на Фондацията на Манчестър Юнайтед, сподели доволният сър Алекс Фъргюсън.

Оле Гунар Солскяер, сега краткотраен управител на Юнайтед, вкара победният гол за 2:1 надълбоко в добавеното време на финала против Байерн през 1999-а година и обезпечи невиждан требъл за тима, добавяйки Шампионската лига към купата в Премиършип и Купата на страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР