Легендарният бивш футболист на “Черноморец”, “Ботев” (Пд), “Локо” (Сф) и

...
Легендарният бивш футболист на “Черноморец”, “Ботев” (Пд), “Локо” (Сф) и
Коментари Харесай

45 000 лева нужни за живота на легендарен бургаски футболист

Легендарният някогашен футболист на “Черноморец”, “Ботев” (Пд), “Локо” (Сф) и испанския “Депортиво” (Ла Коруня) Владимир Стоянов незабавно се нуждае от 44 500 лв..

Парите са за наложително лекуване на 54-годишния бургазлия от рак на белия дроб. Голаджията, който има 109 попадения в родния хайлайф, беше диагностициран с белодробен дребноклетъчен карцином през септември 2013 година Тогава организира серия от химиотерапии, след което беше в ремисия, само че, за жал, подлото заболяване още веднъж се “събуди” и стартира да прогресира.

Заради привършване на лечебните благоприятни условия на Владимир Стоянов е препоръчано да премине през имунотерапия с Nivolumab. Лекарите предложили скъпия медикамент, само че финансовите благоприятни условия на някогашния футболист и треньор не разрешават да го закупи. Сумата от 44 500 лв. е непостижима за фамилията. С нея се заплащат 6 цикъла терапия през 2 седмици.

Дарителският SMS е DMS VLADIMIR на номер 17 777.

През януари 2013 година от същото заболяване - рак на белите дробове, умря легендата и някогашен капитан на славния в миналото “Нефтохимик” Велиян Парушев. С подлото заболяване, само че на стомаха се пребори един от най-хубавите треньори у нас Димитър Димитров-Херо, който в този момент води казахския “Иртиш”.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР