Легендарният американски национал Дамаркъс Бийзли поздрави бившия си съотборник в

...
Легендарният американски национал Дамаркъс Бийзли поздрави бившия си съотборник в
Коментари Харесай

Щатска легенда: Имам много весели истории с Христо Стоичков

Легендарният американски национал Дамаркъс Бийзли поздрави някогашния си съотборник в Чикаго Файър Христо Стоичков посредством родния футболен държавник Кирил Евтимов. Двамата се срещнаха в ложите на " Уембли ", където гледаха дербито от Лигата на нациите сред Англия и Германия, приключило 3:3. 

" Стойчи е доста добър другар и страховит човек. Играхме дружно две години в Чикаго Файър. Аз бях с номер 7, а той с номер 8. Бях доста млад и той ме взе под крилото си. Имаме доста общи и радостни истории, само че те си остават сред нас. Преди няколко месеца се видяхме в Маями, където бях по работа. С него продължаваме да поддържаме връзка. Специално го приветствам ", съобщи някогашният футболист на ПСВ Айндховен, Рейнджърс и Манчестър Сити, който има 126 мача и 17 гола за националния тим и е единственият американец, взел участие на четири международни шампионати (2002, 2006, 2010, 2014). 

На именития стадион в Лондон Евтимов се видя и с някогашния немски национал Оливер Бирхоф, който през 1996 година донесе на " бундестима " европейската купа с двата си гола при успеха с 2:1 на финала против Чехия. Второто попадение на сегашния шеф на националните тимове на Германия тогава e първият " златен гол " в историята на европейските шампионати. 

Пред българския финансист някогашният нападател на Милан показа, че възнамерява посещение в България, защото има голямо предпочитание да посети страната ни, в която в никакъв случай до момента не е бил.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР