Легендарният актьор Брус Уилис ще се оттегли от активната си

...
Легендарният актьор Брус Уилис ще се оттегли от активната си
Коментари Харесай

Брус Уилис слага край на кариерата си заради заболяване

Легендарният артист Брус Уилис ще се отдръпна от дейната си кино кариера поради здравословни проблеми. 

67-годишният Уилис е диагностициран с афазия - заболяване, което води до увреждане на способността на индивида да схваща или възпроизвежда слово. 

Информацията беше обявена от дъщерята на артиста Румър в обява в обществените мрежи. 

" Като семейство желаеме да споделим с вас, че обичаният ни Брус претърпява избрани здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му качества. В резултат на това и след сериозен размисъл Брус се отдръпва от кариерата, която означаваше толкоз доста за него ", се споделя в посланието. 

" Това е в действителност тежък миг за нашето семейство и оценяваме високо вашата непрекъсната обич, състрадание и поддръжка... Както Брус постоянно споделя: " Живей на цялостни обороти ", и дружно планираме да създадем тъкмо това ", се споделя още в известието. 

Афазията може да възникне заради провали върху лявата част на мозъка, да вземем за пример след инсулт, контузия на главата или други аргументи - не е ясно какво е довело до болестта в тази ситуация на Брус Уилис. Състоянието се отразява на главните способи, по които хората схващат и употребяват езика - в това число посредством говорене или слушане. 
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР