Легендарни бивши футболисти на ЦСКА поведоха делегацията на ЦСКА-София за

...
Легендарни бивши футболисти на ЦСКА поведоха делегацията на ЦСКА-София за
Коментари Харесай

Пенев, Якимов и Жеков поведоха "ЦСКА-София" към Черна гора

Легендарни някогашни футболисти на ЦСКА поведоха делегацията на " ЦСКА-София " за реванша против " Титоград " от I квалификационен кръг на Лига Европа. Сред тях са Петър Жеков, Димитър Якимов, Георги Велинов и Димитър Пенев, който се води и съветник на треньора на първия състав Добромир Митов. Самият мач е довечера от 21.30 ч. в Подгорица, а " ЦСКА-София " има нужното успокоение след победа с 4:0 в София.

" В първия мач записахме добър резултат, само че всеки един мач е друг и би трябвало да бъдем доста деликатни. Да играем от една страна съществено и от друга - тъкмо, с много точни дейности и правила. Както знаете - от време на време вършим сами грешките, имам поради футболистите, и сами даваме благоприятни условия на съперника... Смятам, че би трябвало да се пазим от неточности. Треньорите също ще го повторят... Да си пожелаем триумф. На вас, на ЦСКА, на " Левски ", на " Локомотив ". Все отново, когато се играят интернационалните мачове, всички се радват на триумфа ", разяснява Пенев на тръгване.

Самите футболисти отпътуваха в чудесно въодушевление и без изключително напрежение поради положителния задатък. Все отново те увериха, че няма да позволен подценяване. " Oчаквам сложен мач в Подгорица. Знаем, че имаме удобен задатък и сме любимци, само че би трябвало да играем крепко и съществено. Всички би трябвало да са напълно съсредоточени. Не имам вяра, че нещо може да се обърка, тъй като имам вяра в тима и съотборниците си... Не бих споделил, че този мач е подготовка, а по-скоро подготовка за това, което ни следва ", разяснява португалският халф Рубен Пинто.

Много е евентуално неговият съотечественик Тиаго Родригес да не бъде титуляр тази вечер поради глупавата си неточност, която докара до първия гол на " Етър " при равенството 2:2 на ст. " Българска войска " в петък. Тогава халфът потегли да финтира съперникови футболисти в наказателното си поле и загуби топката. Един от централните бранители - Николай Бодуров или Божидар Чорбаджийски, ще остане запаса поради слабата игра на защитата против великотърновци. Възможно е даже и двамата да седнат на пейката. Очакванията са, че като титуляр ще стартира 18-годишният Митко Митков. От състава поради заболяване отпадна Стойчо Атанасов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР