Легендарната рок група СПРИНТ“, ДУЕТ С КАУЗА“ /Галя Георгиева и

...
Легендарната рок група СПРИНТ“, ДУЕТ С КАУЗА“ /Галя Георгиева и
Коментари Харесай

Концерт с кауза във Враца на група Спринт и приятели: Подкрепят хората с репродуктивни проблеми

Легендарната рок група „ СПРИНТ “, „ ДУЕТ С КАУЗА “ /Галя Георгиева и Атанас Лазаров/, група „ ХОРИЗОНТ “ и още поп и рок реализатори сплотяват творчеството си в Концерти с идея.
Името на турнето е определено особено, така  като поддържа две дела с изключителна значимост за България. Това са Информационната акция в поддръжка на хора с репродуктивни проблеми под надпис „ Да сверим биологичния си часовник в точния момент “ и Националната акция „ За повече българска музика в народен ефир “, която се трансформира в идея на голяма част от българските музиканти и реализатори, в задачата за над 50 % наличие на българска музика в националните ни медии, и набира от ден на ден последователи.
На 20 март от 18.30 ч. в Градска концертна зала публиката ще се наслаждения на незабравимите шлагери на група Спринт и осъществяванията на техните посетители. Събитието се организира със съдействието на община Враца, под патронажа на кмета Калин Каменов.
Рок група Спринт ще зарадва своите фенове с най-новата си стратегия и известните си шлагери. Водещи на концертите са Галя Георгиева и PR-рът Атанас Лазаров, които самоуверено стъпиха на музикалната сцена с песните „ Спри за малко “, „ Огън и лед “, „ Единствен късмет “. С песента „ Прекрасна вечер “ те пожелават на публиката незабравима вечер.
В поддръжка на Концертите с идея, във всеки град от турнето се включват и изявени локални групи и реализатори, които прегърнаха идеите и с наслада одобриха да бъдат част от посланиците. Специални посетители в град Враца ще бъдат изпълнителите от групата Sweet Poison.
По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с потребна информация за опциите и проучванията, които демонстрират репродуктивния статус на дамите, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което задачата да станат родители е идея.
Турнето " Концерти с идея “ започва при започване на месец март в градовете: Кюстендил, Стрелча, Панагюрище, Петрич, Радомир, Враца и Самоков. 
То ще продължи и през лятото и есента в още градове на страната, сплотяващо изкуството и обществените послания в помощ на обществено-значимите дела. В концертите ще вземат присъединяване: Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Дует „ ШИК “, Дует WEIL, Коцето Калки и Мартина Табакова, Искрен Пецов, Невена Пейкова – финалист в Х Фактор  и Гласът на България,  „ Дует с идея “ - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Вокално трио „ DEJA VU “ /Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков/, Група „ Спринт “ и Група „ Хоризонт “.
В поддръжка на Концертите с идея, във всеки град от турнето се включват и изявени локални групи и реализатори, които прегърнаха идеите и с наслада одобриха да бъдат част от посланиците. 
Концертите се организират с поддръжката на Министерството на културата по плановете „ Спринт 2023 “ и план „ Концерти с идея “ 2023. 
Организатори на събитията са Студио Спринт Проджект, Агенция „ Сребърен ключ “, а сътрудници: Фондация „ Искам бебе “, Агенция за обществени връзки „ Профайл “, Сдружение „ Жени с идея “. 
Мотото на всички участници в турнето е: „ Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър “!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР