Легендарната рок група Спринт“, Дует с кауза“ (Галя Георгиева и

...
Легендарната рок група Спринт“, Дует с кауза“ (Галя Георгиева и
Коментари Харесай

Група Спринт и приятели - Концерт с кауза в Кюстендил

Легендарната рок група „ Спринт “, „ Дует с идея “ (Галя Георгиева и Атанас Лазаров) и група „ Хоризонт “ ще гостуват на гр. Кюстендил с концерт с идея, който е част от огромно национално турне, подкрепящо две дела с изключителна значимост за България. Това са Информационната акция в поддръжка на хора с репродуктивни проблеми под надпис „ Да сверим биологичния си часовник в точния момент “ и Националната акция „ За повече българска музика в народен ефир “.

Турнето " Концерти с идея “ започва при започване на месец март в градовете: Кюстендил, Стрелча, Панагюрище, Петрич, Радомир и Враца.

Рок група „ Спринт “ ще зарадва своите фенове с най-новата си стратегия и известните си шлагери. Водещи на концертите са Галя Георгиева иPR-ът Атанас Лазаров, които самоуверено стъпиха на музикалната сцена с песните „ Спри за малко “, „ Огън и лед “, „ Единствен късмет “. С песента „ Прекрасна вечер “ те пожелават на публиката незабравима вечер.

По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с потребна информация за опциите и проучванията, които демонстрират репродуктивния статус на дамите, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което задачата да станат родители е идея.

Мотото на всички участници в турнето е: „ Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър “.

Концертът в гр. Кюстендил е на 12.03.24 година от 18:30 ч., читалище „ Братство 1869 “, Голяма зала.

Билети на касата на читалище „ Братство 1869 “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР