Лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново е работил като

...
Лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново е работил като
Коментари Харесай

Лечител разкрива лечебните свойства на пирамидите

Лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново е работил като преподавател по биология, география и химия, 42 години e преподавал и анатомия и физиология.

Има специализация за работа с деца с олигофрения, поради което учи неврология и психиатрия. Завършва и Военна здравна школа в Русе. От близо 20 година се занимава с биодиагностика посредством радиестезия (измерва електромагнитните талази, предавани от органите и обектите в природата).

Лекува с към 50 метода, измежду които рефлексотерапия, акупресура, вулканични и метеоритни камъни, цветотерапия. Занимава се с физикална радиестезия, чийто представител е френският радиофизик проф. Луи Тюрен.

Панайот Трифонов изяснява какви са лечебните свойства на пирамидите.

Енергиите в пирамидите и в пространството към тях са подредени по избран метод. Това важи за всевъзможни пирамиди, в това число и пресечените пирамиди, които се употребяват в Южна Америка. Независимо че е пресечена, нагоре пирамидата „ самоизгражда ” пластовете сила до върха.

Пирамидата може да е направена от дъски или от различен материал. Най-простият метод е да опънеш три въжета, с които да очертаеш ръбовете на пирамидата. Вътре се генерират безусловно същите сили. Когато желая да увелича лечебния резултат на някое лекарство, първо го проучвам радиестезично в какъв електромагнитен диапазон излъчва – дали са топлите лъчи или студените (сините) лъчи, а по-късно нареждам лекарството в пирамидата на място със същия вид лъчи.

Най-често медикаментите излъчват сини лъчи и по тази причина се слагат в първата трета от височината на пирамидата и по този метод силата им се усилва най-малко двойно.

Ползи и вреди

Бившият посланик Богомил Герасимов, който в този момент е на 88 години, държи отличното си здраве на пирамида. Но тя може да бъде и смъртоносна. Г-н Герасимов сложил пирамида в аквариум и рибките измрели.

Причината е, че са попаднали в зоната на лъчение на синия цвят, в която може да живеят най-вече 15–20 минути. В диапазона на синия цвят са рисковите рентгенови и ултравиолетови лъчи, както и лъчите на геопатогенните зони, които са доста нездравословни за всяко живо създание.

При мене пристигна за помощ жена, пренощувала в пирамида сякаш за лекуване, а изпаднала в меланхолия. Мъж на моите години пък спал две нощи в пирамида. След втората нощ брачната половинка му едвам съумяла да го измъкне от пирамидата и да го избави, тъй като лежал в зоната на сините лъчи. Тези лъчи забавят функционалностите на клетките и даже може да провокират клетъчна гибел.

Сините лъчи се употребяват за лекуване единствено в случаи на напрежение на нервната система и при тумори, само че за лимитирано време – за десетина минути, а не за часове. Под пирамида на неуместно място настава и дисбаланс на хормоните.

Ето за какво не предлагам да се стои под пирамида без преди този момент способен човек (радиестезист) да дефинира цветовите пояси на пирамидата. Иначе е рисково.

Цветовите пояси на тялото

Както в пирамидата има разнообразни цветови пояси, по този начин и в човешкия организъм. Всеки орган работи с силата на няколко цвята. Пирамидата ги излъчва и по тази причина можем да я използваме за попълване на сила при положение на дефицит, само че остатъкът на сила също е нездравословен.

Когато даден орган е задоволен с електромагнитна сила в даден цвят, би трябвало да му влияем с противопоставен: на алено – зелено, на оранжево – светлосиньо, на жълто – виолетово/лилаво, с цел да го уравновесим.

Примерно сърцето работи с сила в зеления цвят, само че също и в алено, а от време на време и във виолетово. Важното е тази сила да бъде уравновесена и да не надвишава нормата. Ако я надвиши, здравето се поврежда.

При счупени кости употребявам за възобновяване алените електромагнитни лъчи, тъй като костите са с сила в аления набор.

Всички храни, медикаменти, минерали също излъчват пъстър лъч, с който можем да се тонизираме и лекуваме. Но можем и да си навредим, в случай че се прекаляваме с тях.

На пациентите си върша диагностика на цветовете в тялото и когато даден цвят не доближава, предлагам няколко средства. Едно от тях е храна със съответното електромагнитно лъчение. Например канелата е кафява на цвят, само че тя излъчва жълт лъч, какъвто е лъчът на инсулина.

Затова канелата се употребява при диабет. Солта, макар че е бяла, излъчва червен лъч. Затова човек с ниско кръвно би трябвало да сложи сол на езика си, с цел да подтикне надбъбречната жлеза да увеличи секрецията на кортизол, надлежно да се увеличи адреналина и да се вдигне кръвното налягане.

Захарта излъчва виолетов лъч и когато се сложи на върха на езика, също влияе на надбъбречната жлеза и по този начин се намалява кръвното налягане.

Човешкото тяло е разграничено на цветови електрически пояси. Органите, които се намират в съответния пояс, работят с сила в този преобладаващ цвят. Сърцето, междинната и долна част на белия дроб работят със зеления цвят.

Докато горната част на белия дроб работи със светлосиния цвят. Стомахът е в зоната на жълтия цвят и работи с силата на жълтия цвят. Когато стомахът е болен, върху него се слага източник на жълти лъчи, а на слънчевия сплит се слага източник на цвета на лекарството, което лекува корем.

Това са познания, които съм добил в процеса на практическия си опит с пациенти.

Структура на Хеопсовата пирамида

Най-известната пирамида в света – Хеопсовата пирамида, е висока 147 метра и има комплицирана вътрешна конструкция. В нея има коридори, ситуирани по противоположна серпантина, които генерират синя сила – рентгенови и ултравиолетови лъчи. Точно те пазят мумията от разлагане.

Освен това в Хеопсовата пирамида съществуват резонансни пространства, които резонирайки, също създават сини лъчи, съхраняващи мумията. За да се резервира през вековете, мумията първо е обработена с химикали, а по-късно е положена в първата трета от височината на пирамидата, където работят сините лъчи.

Хеопсовата пирамида излъчва и зелен лъч, който работи мощно дезинфекционно – унищожава микроорганизмите. Зеленият лъч се появява единствено за 55 секунди при изгрев слънце. Мумията също излъчва в зеления набор.

Хеопсовата пирамида генерира и статично електричество. На площадката най-горе се появяват огньове от статичното електричество.

За лекуване в Южна Америка се употребяват пресечени пирамиди, които се доизграждат енергийно нагоре стига да има съществени ръбове и част от странични ръбове. Такава пресечена пирамида слагам на хладилника. Тя е с височина 4 см, само че основата ѝ обгръща площта на хладилника от горната страна.

По този метод защищавам продуктите от въздействието на електрическия ток. Природното електричество е с дължина на вълната 8 метра, а създаденият от индивида е с дължина на вълната 7,5 м. И тъй като вълната му е по-ниска, лишава от силата на продуктите в хладилника.

Същият резултат се получава и когато готвим храната в електрически печки. Докато готвенето на газ и на жив огън отдава сила на продуктите.

Правила за прилагане

Престоят в пирамида за лекуване и зареждане би трябвало да продължава към 30 минути и наложително да сме наясно коя е подобаващата зона за потребление. Синята зона в долната част на пирамидата се употребява до 10 минути, а зоната на топлите цветове – 30–40 минути.

Трябва да се знае, че цветовите пояси вътре в пирамидата и от външната й страна са ситуирани на противоположни места. Над и под пирамидата се редуват пояси с предавания в топлите и в студените цветове. Пирамида с върха надолу излъчва единствено в студения набор.

В постройката на Народното събрание има обърнати с върха надолу пирамиди, които служат за орнаменти на таваните. Точно тези обърнати пирамиди създават най-лошата за човешкото здраве сила.

Пирамидата усилва силата, дължината на вълната на цветния лъч. Поставял съм семе от копър за два часа под пирамида, на тъкмо несъмнено място, и по-късно го снимах с кирлианова снимка, която сподели двойно нарастване на силата на семето. Тя е в зеления набор и неслучайно се употребява за облекчение коликите на децата.

Поставял съм лекарство със синьо лъчение в зоната на синия цвят в първата трета на пирамидата и силата на лекарството се усили двойно. На същото място под пирамидата сложих лекарство, което излъчва в топлия набор. Енергията му не се промени.

Поставил съм пирамида в дома си на избрана височина. Когато седна под нея, горната част на тялото ми, излъчваща в синия цвят, попада в зоната на синия цвят на пирамидата. А сърцето и стомаха попадат в зоната на топлите цветове.

Като престоя за 10 минути в пирамидата, си почиствам негативната сила, а дружно с това усилвам и силата си. Обикновено след лекуване пациентът ми лишава към 2000 бовиса от моята сила, която обикновено е 9000 бовиса. За да я възстановя и с цел да се освободя от негативните сили на пациента (от неговите заболявания), сядам под пирамидата.

Нормално един човек без лечителски качества има сила от 6000 до 8000 бовиса. Лечителят отдава единствено силата, която му е допълнително. Ако надвиши отдаваната сила, това ще е за сметка на неговото здраве и даже на живота му.

Практични препоръки

Пирамида не се слага под легло, над легло и с върха надолу. Това ще навреди на здравето на индивида.

Пирамидата може да се употребява за обезвреждане на нездравословните лъчения от електроуреди – компютър, тв приемник, електрическа печка и други Пред тях се слага дребна пирамида, направена да вземем за пример от картон.

Домакинята би трябвало да сложи пирамидата в ъгъла на печката, най-близо до себе си, с цел да не се облъчва. Когато не е загрята, а единствено включена в контакта, електромагнитното ѝ лъчение доближава един метър, а когато е загрята – пет метра.

За изчистване на аурата на човешкото тяло и за попречване на болестотворни процеси е нужен 10-минутен престой под пирамида (само че престой, следен от специалист).

Ако радиестезист откри на кои места от жилището ви минават геопатогенни зони, на тези места поставете дребни пирамиди.

В пирамида може да се усилва силата на храните и на медикаментите, в случай че се слагат на подобаващите места.

След подготвяне на ястието на печка, на капака да се сложи пирамида, с цел да се възвърне силата на натуралните хранителни артикули, които са употребявани.

Всички електрически уреди излъчват нездравословни позитивни йони и по тази причина пространствата би трябвало да се проветряват след потреблението на уредите.

Планинските върхове може да се преглеждат като пирамиди или конуси. Те одобряват сила, а по-късно я отдават в близост.

Вода, оставена да следва в основата на пирамида от 5 минути до половин час, се зарежда с електромагнитни талази във всички цветове от спектъра.

Пирамидите излъчват 8 м хоризонтални талази, 8 м отвесни талази, както и талази в ултра и инфра спектъра. Точно тези талази могат да проникват и през стоманени загради, през мастната тъкан на тялото и да го лекуват. Такива са и параметрите на излъчванията от лечебните ръце.

Източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР