Лечебната сила на молитвата винаги е помагала на хората. Прочетете

...
Лечебната сила на молитвата винаги е помагала на хората. Прочетете
Коментари Харесай

Молитвата лекува, предпазва от беди и спасява животи

Лечебната мощ на молитвата постоянно е пособия на хората.

Прочетете тази същинска история.

“Открихме необикновено удостоверение в манастир за мощната мощ на молитвата, написано през 1995 година. ”

„ Започнахме да идваме в този манастир преди 5-6 години. Най-голямата ни щерка непрекъснато боледуваше. Обиколихме доста лечебни заведения и във всяка се случваше едно и също: държаха я по един месец и я изписваха с температура и кашлица.

Боляха я краката, започнаха да се подуват, тя не можеше да стане от леглото, тъй че имаше проблеми и в учебно заведение.

Когато започнахме да я водим в манастира, положението й се усъвършенства и тя към този момент нямаше потребност от медикаменти.

Вече съм уверена, че в случай че някой желае да ти навреди с магия, може да го направи. Също по този начин, молитвата, може да ти помогне да се спасиш.

Забелязах, че съседите вършат странни неща и постоянно намирах всякакви предмети към къщата.

Какво ли не правеха! Пращаха децата си да пускат кокошки или патици в двора ни, които умираха след ден-два. Много пъти сме намирали мъртва птица или друго животно, хвърлено в кладенеца.

Всички кози, които отглеждахме, умряха. Често намирахме торбички с отрязани ъгли или билки към къщата ни.

Не знам какво значи всичко това, само че факт е, че в такива моменти, всички се чувствахме изтощени. Така се случи и на Великден. Вероятно, с цел да не можем да се подготвим и да отидем на черква.

Тези ужасни родители (съседите ни) използваха децата си, с цел да вършат вълшебства. Веднъж, до момента в който дребната ни щерка към момента беше бебе, момчето на съседите крещеше: “Тя ще почине ”! А родителите му следиха всичко, скрити зад ъгъла.

Синът ми също се разболя. Един ден, до момента в който всички бяхме у дома, той откри мъртво животно на двора и го докосна с ръце. Приеха го в болница. Без знанието на лекарите, го докарахме да пие светена вода от манастира. Всеки ден му носехме още светена вода да пие. Състоянието му стартира да се усъвършенства.

Отново беше на крайници и можеше да играе с останалите деца и да посещава учебно заведение.

Вижте още: Домашно тесто за вашите обичани солени или сладки печива

Веднъж, спирачките на автомобила ни отхвърлиха, като по знамение се разминахме с камион на един стеснен завой. Не можахме да си разбираем по какъв начин оцеляхме.

Откакто посещаваме манастира постоянно, децата ни са здрави и всичко в живота ни се подрежда. Вече не се съмняваме в лечебната мощ на молитвата. Без значение дали се молим у дома или вървим в манастир и черква. ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР