Лечебната житна вода с мед и лимон оказва положително въздействие

...
Лечебната житна вода с мед и лимон оказва положително въздействие
Коментари Харесай

Лечебна Житна вода с мед или лимон

Лечебната житна вода с мед и лимон оказва позитивно влияние върху нервната система

Необходими Продукти

● грухано жито - 100 г
● изворна вода - към 1 литър (не минерална)
● мед - за подслаждане, по избор
● лимони - за овкусяване, по избор

Начин на подготвяне

Лечебна Житна вода с мед или лимон за утешение на нервната система.

Приготвяме 100 г грухана пшеница – жито, като го почистваме и доста добре измиваме – минимум 3 пъти с топла вода. Необходим ни е за задачата термос – 1 л, в който сипваме с дървена лъжица усърдно измитото жито.

Заливаме житото в термоса с гореща преварена вода до горе (около 1 л), която е доста значимо да бъде единствено изворна, а не минерална.

Веднага след заливането с горещата вода завинтваме капачката на термоса, с цел да не изстине водата и по този начин оставяме да престои 1 нощ (приготвяме рецептата вечерно време).

На сутринта изсипваме деликатно във висока чаена чаша единствено житната вода, без житните зрънца.

Приема се единствено на гладно – заран, с Любов и Благодарност.

Житната вода има доста мощен лековит резултат, когато се приема постепенно, като отпиваме на дребни глътки и най-много се дъвче. По този метод зареждаме мозъчните си центрове с хранителни субстанции.

Приема се с мед и лимон, само че защото има спорни отзиви дали лимона да се комбинира с естествена захар, поради алкалността му която се преобразява в киселинност, може и поотделно - единствено подсладена с мед или единствено овкусена с лимонен сок, но сама по себе си житната вода е доста вкусна, леко плътна и засищаща.

Лекува нервната система, когато се приема 40 дни – заран, на гладно – 1 час преди хранене, като резултата ще е повсеместен единствено в случай че са спазени всички елементи.

Това лекуване е обещано от учителя Петър Дънов. Може да се прави през годината, само че най-желателно е да се подготвя през февруари – по време на Житния режим.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР