Леброн Джеймс няма да играе на олимпийските игри в Токио

...
Леброн Джеймс няма да играе на олимпийските игри в Токио
Коментари Харесай

Леброн избра "Космически забивки" пред олимпийските игри

Леброн Джеймс няма да играе на олимпийските игри в Токио това лято. Баскетболната суперзвезда на Съединени американски щати разгласи, че ще се концентрира върху промотирането на кино лентата " Космически забивки: Нови митове ", на който е продуцент и основен воин.

Ранното отпадане на първенеца " Лос Анджелис Лейкърс " в плейофите на НБА след загуба с 2-4 от " Финикс Сънс " сложи началото на спекулации, че Джеймс ще има задоволително време да изведе Съединени американски щати до олимпийското злато в края на юли. Той обаче побърза да ги пресече.

" Не, мисля да играя за Tune тима вместо на олимпийските игри. Ще опитаме да победим " Чудовищата ". Оставям глезените да отпочинат към месец, след което се събираме с Бъгс Бъни, Дафи Дък, Лола, Таз и компания. Надявам се да ви видя на този мач. ", разяснява Джеймс.

Все още не е ясно какво мисли по въпроса селекционерът на американския отбор Джеф Ван Гънди. Да предпочетеш анимационни герои пред съотборниците си... Леброн обаче не е първата баскетболна суперзвезда на Съединени американски щати, която избира не взе участие на олимпийски игри. През 2016 година Стеф Къри пропусна олимпийския шампионат в Рио де Жанейро, с цел да се възвърне изцяло от травма.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР