Лазурно небе, безкрайни бели плажове, изумрудени води…Малдивите - мястото, на

...
Лазурно небе, безкрайни бели плажове, изумрудени води…Малдивите - мястото, на
Коментари Харесай

Диляна Попова с ексклузивна фотосесия на Малдивите

Лазурно небе, безкрайни бели плажове, изумрудени води…Малдивите - мястото, на което човек отива, с цел да се потопи в романтика и безвремие. Именно тези пясъчни острови са сцена на извънредната фотосесия, в която една от най-харесваните българки – Диляна Попова се снима за оптики ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics.
Красива, елегантна, постоянно друга, актриса, модел – всичко това е Диляна Попова. Заради безупречната й грациозност и положително лъчение, една от най-реномираните компании в България – „ Джой Фешън “ я избра за рекламно лице на своите три вериги оптики. Лицето й има съвършения овал, на който всички модели от сбирките пролет-лято 2019 стоят като направени по поръчка. Красотата й се акцентира от островния фон и фотосесията се трансформира в занимателен филм, в който кадър след кадър се появяват нови, съвременни и извънредно атрактивни очила.
Цветовете са смели – алено, синьо, бяло, а формите – разнородни и ексцентрични.
Ако приказваме за топ трендове, би трябвало да стартираме с извънредно женствените модели вид „ котешко око “, само че със мощно подчертани и изострени краища. Тенденцията се появи в края на лято 2018 и последователно набира все по-голяма известност, а това лято ще е шлагер жанр при очилата.

Класическият модел „ котешко око “ също резервира сериозните си позиции. Никога няма да сгрешите с избора на такива рамки, тъй като пасват на съвсем всяка форма на лицето и дават чувство за жанр и грациозност.

В същото време смелите геометрични форми се одобряват за не по-малко автентичен избор за сезона. Леко футуристичният им резултат придава ретро чувство, само че с нотка на чудатост.
Ако острите ръбове просто не са вашата форма, тогава заложете на слънчевите очила с кръгли стъкла. Формата е измежду най-модерните и настоящи за 2019 година, изключително когато очилата са големи.

По отношение на стъклата можете самоуверено да заложите на крайностите. Ако желаете да сте съвременни, това лято наложително би трябвало да имате очила с транспарантни стъкла, които бързо добиха голяма известност. А и въпреки всичко изражението на очите е значима част от летния флирт – може да го наблегнете с транспарантни стъкла във вашия желан цвят.

Ако държите да запазите своята тайнственост, изберете огледалните стъкла. Белег за жанр, постоянно впечатляващи и ефектни, с тези очила няма по какъв начин да останете незабелязани.

И кулминационната точка на вашето напълно лято – цветята и мънистата са измежду най-актуалните трендове този сезон, изключително в случай че сте на плажа.

Където и да сте обаче – в офиса, в града или измежду природата, слънчевите и диоптричните очила са съвършеният аксесоар, който добавя вашия жанр. Затова безусловно прибавете щипка разкош към своето лято с очила от магазините на ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics. За повече информация посетете www.grandoptics.bg или www.joyoptics.bg
Фотограф: Костадин Кръстев-Коко
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР