"Лъвчетата" с втора поредна победа на Европейското “Лъвчетата не влязоха

...
"Лъвчетата" с втора поредна победа на Европейското “Лъвчетата не влязоха
Коментари Харесай

Атака като по учебник

 "Лъвчетата " с втора поредна победа на Европейското
“Лъвчетата ” не влязоха в мача по най-хубавия метод и още веднъж се наложи да изостават след едно полувреме игра, както се и случи в откриващия мач против Латвия. През вторите 20 минути обаче националите ни излязоха стимулирани до краен лимит и отблъснаха съпротивата на “маджарите ”.

Най-красивото отиграване, което България U20 сътвори във вчерашния дуел, бе ужасно извършена офанзива, която направи резултата 66:48 в интерес на “лъвчетата ” в средата на последната четвърт и значително подсигури успеха на отбора ни. Със единствено три паса Константин Костадинов, Берк Мехмед и Дамян Минков матираха отбраната на унгарците, а капитанът Емил Стоилов се погрижи да разтресе коша на противника. Отлично извършеното нахлуване може да видите в прикачения видеоклип (3:57 минути).

“Да, това е нещото, което желаеме да виждаме ”, написа някогашният капитан на мъжкия народен тим Павел Маринов в обществените мрежи по отношение на сполучливо приключената офанзива.

В сряда от 15:45 часа момчетата на Георги Младенов се изправят против Ирландия в последния си мач от група “C ”. Ако го завоюват, националите ще си обезпечат първото място в крайното класиране.

Снимка: ФИБА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР