ЛЪВ В миналото си бил наранен от любов и това

...
ЛЪВ В миналото си бил наранен от любов и това
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 27-31 ДЕКЕМВРИ

ЛЪВ

В предишното си бил засегнат от обич и това те е отблъснало; не искаш да изпитваш тази болежка още веднъж и по този начин, по собствен метод, си се отдръпнал. И въпреки всичко нещата наподобяват празни в живота ви без обич, а вие не можете без люобв. Изглежда е напълно естествено да загърбите този остарял проблем и да започнете нещо ново, с вяра и знанието, че имате каквото е належащо, с цел да обичате и да бъдете обичани. И знаете ли какво? Това е реалност. Готови сте!
Кои са най-привлекателните черти във всяка зодия?
Овен Овенът има вътрешна мощ и самонадеяност, които се трансформират в топлота и отдаване най-много в спалнята, а това ги прави доста...
Прочети повече


СКОРПИОН

В момента нямате някой, макар че сте имали инцидентни попадения тук или там. Това, което разбрахте, е, че отлагате концепцията да внесете същинска обич в живота си, просто тъй като предишното ви е научило да внимавате с такава накърнимост. Вече не желаете да чакате обаче и в този момент, с помощта на Луната, сте подготвени да се възползвате още веднъж от този късмет.

РИБИ
Зодиите, които имат оракулски качества
Астролозите са съумели да намерят връзка даже сред пророческите сънища и няколко от зодиите, за които се оказва съгласно тях, че са много...
Прочети повече
Планетите пропукват черупката ви, пускайки част от светлината и преди да се усетите, може да жадувате за пряк контакт с някой, който има капацитета да бъде идната ви огромна обич. Да, това може да се случи и откакто тази магическа концепция стартира да се циментира в главата ви, вие ще бъдете подготвени, ще желаете и ще можете да преминете към нова любовна връзка. Смелостта ви движи, целунете страха за довиждане. Любовта е при вас, таман за празниците.



ТЕЛЕЦ

Ще срещнете някой нов и това е тъкмо нещото, от което нямате потребност сега. Вашият живот е цялостен с романтика и върви НАИСТИНА добре и последното нещо, от което се нуждаете, е прелъщение. Добре, Телец, в случай че в действителност не искаш да се изкушаваш, тогава за какво се появяваш тук-там, където знаеш, че ще има доста изкушения? Ще срещнете някой нов и той ще ви очарова. Но е хубаво добре да прецените заслужава ли си да губите това, което имате за нещо ново и незнайно, въпреки и толкоз изкушаващо.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР