Латвийските власти въведоха задължителна ваксинация срещу за своите граждани. Тези,

...
Латвийските власти въведоха задължителна ваксинация срещу за своите граждани. Тези,
Коментари Харесай

Латвия въведе задължителна ваксинация, отказалите ще бъдат уволнени

Латвийските управляващи вкараха наложителна имунизация против за своите жители. Тези, които отхвърлят да се съобразят с това условие, може да бъдат освободени от служба от своите работодатели, считано от 1 октомври 2021 година, оповестява съветският вестник „ Московский комсомолец “.

Ваксинацията ще бъде наложителна за чиновниците в образованието, в здравната сфера и търговията, както и за всички жители „ с нараснал риск от зараза “, добавя организация Фокус.
 Коронавирусът по света: Сериозен растеж на инфектираните в Испания и Англия Коронавирусът по света: Сериозен растеж на инфектираните в Испания и Англия
188 995 554 са към този момент публично записаните случаи на ковид по света, демонстрира статистиката на Worldometers. От тях 91,33 на ст...

Междувременно, с цел да обезпечи на жителите на Латвия задоволително количество ваксини против , Рига удостовери пред Европейската комисия готовността си да закупи такива през идващите две години. Според последните данни към една трета от жителите на Латвия са изцяло имунизирани против COVID-19.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР