Латвия напълно спира издаването на визи за руснаци за неопределено

...
Латвия напълно спира издаването на визи за руснаци за неопределено
Коментари Харесай

Латвия спря да издава визи на руснаци

Латвия изцяло стопира издаването на визи за руснаци за неопределен срок след провалилия се протест на съветската частна военна компания " Вагнер ", съобщи ДПА.

Предвид " непредсказуемото развиване на вътрешнополитическите събития в Русия " приемането на молби за визи от всевъзможен тип, подадени от страна на съветски жители, в латвийски дипломатически и консулски представителства в чужбина, е прекратено, заяви през вчерашния ден латвийското външно министерство.

Подадените до момента молби за визи, които са признати и входирани до 25 юни, въпреки всичко ще бъдат прегледани, уточни министерството.

Латвия към този момент беше лимитирала издаването на визи за съветски жители поради съветската инвазия в Украйна, издавайки визи единствено по филантропични съображения, напомня ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР