Лацио няма да играе повече официални двубои през 2022 година.

...
Лацио няма да играе повече официални двубои през 2022 година.
Коментари Харесай

В Лацио се надяват да продължат с позитивното представяне

Лацио няма да играе повече публични дуели през 2022 година. И въпреки че за „ римските орли “ всичко ще стартира отначало чак  през 2023, „ лациалите “ се приготвят старателно за подновяването на сезона в серия А след нова година.  Отборът от „ безконечния град “ изигра една много забавна инспекция против състава на Галатасарай и завоюва срещата с 2:1.  

Въпреки че изоставаха в резултата, футболистите на Маурицио Сари съумяха да извърнат дуела, и с попадения на Фелипе Андерсон и Луис Алберто се поздравиха с крайния триумф в мача. Точно испанецът пък бе с капитанската лента в отминалата контрола, а в този момент той показа своите упования за възобновяването на шампионата след края на Световното състезание в Катар.

„ Такива инспекции постоянно са потребни, тъй като се изправяме против положителни тимове и тестваме опциите си. Галатасарай е ужасно име в турския футбол и дуелът за нас бе доста потребен от всяко едно естество. Стартът на формалните мачове не е по никакъв начин надалеч и е значимо да бъдем подготвени още при започване на януари, тъй като ни чакат много виновни и тежки провокации. Колкото до това, че изведох Лацио с капитанската лента, това бе един доста специфичен миг за мен. Ние обаче си имаме капитан и това е Чиро Имобиле, той е нашият огромен водач.Надявам се, че ще можем да продължим  с успехите и в серия А, тъй като желаем място в топ 4 и присъединяване в шампионска лига през идващия сезон “, сподели Алберто

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР