Лъсна дълго пазената мръсна семейна тайна, която разрушила брака на

...
Лъсна дълго пазената мръсна семейна тайна, която разрушила брака на
Коментари Харесай

Шок! Гущеров кръшкал на Мария и с приятелката й Николета Лозанова!


Лъсна дълго защитаваната мръсна фамилна загадка, която разрушила брака на Мария и Християн Гущеров. Оказва се, че до момента в който бил женен за фолк певицата, младият милионер въртял обич с близката й приятелка….

Плеймейтката се пъхнала в леглото на женения Гущеров, малко откакто Валери Божинов я оставил. Любовниците били дружно близо една година. Но мамената брачна половинка не е вчерашна. Мария почнала да усеща тежестта на рогата си и решила да разбере коя е дамата, с която мърсува мъжа й.

Певицата прибегнала до услугите на частен детектив, с цел да закове прелюбодейците. Когато получила доказателствата обаче, останала шокирана. Оттогава Мария се смразила с Николета и другарството им отишло в кофата за отпадък.

Измамената фолк дива решила да си го върне на Гущеров и също да го окичи с еленови рога. Тя забърсала пернишкия милионер Жоро Бирмата, а аферата им бързо стигнала до ушите на мъжа й. Християн й отмъстил грубо като изхвърлил и нея, и щерка й на улицата без пукната пара.

Мария описа в къщата на „ Вип Брадър “ за бруталната си разлъка с Гущеров и съобщи, че в никакъв случай няма да му елементарни отношението към детето. За похлупак, той продължавал да я тормози, защото не й давал бракоразвод, разкри още певицата. И все още бракът им към момента не е разтрогнат публично, тъй като Гущеров не желае.

В същото време, той стартира връзка с друга другарка на жена си – плеймейтката Светлана Василева. За да натрие носа на Мария, Гущеров даже разреши на актуалната си половинка да влезе в къщата на „ Биг Брадър “ и да показва забележителен стандарт на живот. Светлана непрестанно се хвали, че тя ще е новата му брачна половинка. Но по какъв начин ще стане това, при изискване, че той още не дава бракоразвод на първата, не е ясно.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР