Лас Вегас със сигурност е събрал всички човешки пороци на

...
Лас Вегас със сигурност е събрал всички човешки пороци на
Коментари Харесай

Градът на греха стана град на дизайна

Лас Вегас сигурно е събрал всички човешки пороци на едно място - има причина да бъде наименуван Sin City. Само че оттатък другите форми на развлечения това е град, изпълнен с впечатляващ дизайн и изобразително изкуство. И тук не приказваме просто за имитация на Айфеловата кула или за тънкостите зад емблематичните Фонтани на Беладжо, споделя в своя публикация architecturaldigest.com.

Градът претърпя забележителна промяна през последните години, залагайки на някои изключителни идни планове - като стадион Raiders и MSG Sphere. Във Вегас към този момент има доста повече атракции, в сравнение с преди. Днес градът е като учебник за най-дизайнерските места, на които може да отседнете, да обядвате и да поддържате връзка.

Внушителният хотел Cosmopolitan в Лас Вегас, който отвори през 2010 година, е измежду най-хубавите нововъведения в града. Гостите са добре пристигнали още във фоайето, където ги посрещат 15-футови цифрови изкуствени колони и величествен бар на три равнища в противоположния завършек на залата. Обвит в пердета от блестящи мъниста с питейни заведения, обсипани с кристали " Сваровски ", Полилеят е най-атрактивният салон в града. По-голямата част от просторните стаи в хотела пък разполагат с балкони - необикновено предложение на линията Strip и нейният многолюден бул. Pool - а това е идеалната опция на дневните клубове.

Реновирани от Tihany Design, Richmond International и Daun Curry Design Studio, всяко настаняване в стаите на хотела е неповторимо и се гордее с богатите елементи от ръчно изрязан мрамор и 24-каратово златисти акценти. Освен това частният салон за игри в жанр " артдеко " е единственият в града. Той разполага с тераса, където комарджиите могат да излязат и да подишат чист въздух.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР