ЛАС ВЕГАС (AP) — Треньорът на Голдън Найтс Брус Касиди

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Треньорът на Голдън Найтс Брус Касиди
Коментари Харесай

Голдън Найтс влизат в плейофите, опитвайки се да разберат позицията на вратаря между Томпсън и Хил

ЛАС ВЕГАС (AP) — Треньорът на Голдън Найтс Брус Касиди сподели, че към момента се пробва да разбере по какъв начин да се оправи със обстановката с вратаря, дали да играе и двамата или дали да прехвърлите по-голямата част от работата на единия над другия.

И тогава кой върху другия?

Логан Томпсън и Адин Хил имат безапелационни случаи да бъдат в net, когато Вегас стартира отбраната на купата си за Купа Стенли. Има също толкоз безапелационни аргументи, заради които единият би трябвало да се отдръпна, до момента в който другият поеме.

Касиди раздели стартовете в края на краищата, а Томпсън беше по-добрият вратар в последно време, само че играта на Хил през миналогодишния следсезон беше главната причина, заради която Найтс към този момент имат банер на шампионата, окачен в T-Mobile Arena.

„ Мисля, че мисленето на (Томпсън) е положително за плейофите, “ сподели Касиди. „ Той не е играл плейофен хокей, тъй че това е друго животно. Така че да кажеш „ Добре, Логан, ти ще бъдеш индивидът “ (но) той в никакъв случай не е играл, почтено ли е това по отношение на него, особе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР