Лари Насър, бивш лекар на женския национален отбор по гимнастика

...
Лари Насър, бивш лекар на женския национален отбор по гимнастика
Коментари Харесай

Гръмна Току-Що, Изстинахме! Изн*силиха Зверски Любимите Гимнастички! Ето Снимки, Златните Момичета Са Поругани От

Лари Насър, някогашен доктор на женския народен тим по гимнастика на страната и на отбора на Мичиганския щатски университет е упрекнат в с*ксуални похищения над повече от 140 девойки.

Той е лицензиран остеопат и се грижел за възобновяване на гимнастичките с разтривки. С обяснението, че употребява световнопризнат способ на лекуване, Насър опипвал гениталиите на девойките, прониквал с пръсти в тях или напряко правел с*кс.

При обиск на дома му от ФБР бяха открити над 37 000 фотоси и видеа с детска порнография, в това число и запис с дребни голи девойки в басейн.



Насър е женен, с три деца, като сега брачната половинка му води дело за бракоразвод против него.

През февруари тази година три национални състезателки по гимнастика на Съединени американски щати, Джанет Антолин, Джесика Хауърд и Джейми Данцшер, оповестиха в предаването „ 60 минути ” по CBS, че са били насилвани от лекаря.

Бронзовата медалистка от Олимпиадата в Сидни през 2000 година Данцшер, уточни, че ставащото е било известно на националните треньори Бела и Марта Кароли, които карали гимнастичките да си мълчат.

Преди дни олимпийската шампионка по гимнастика в отборното съревнование на Олимпиадата в Лондон през 2012 година Макайла Марони също призна, че е била насилвана от Насър.

Тя направи това в акцията „ Аз също ” (#Metoo), провокирана от различен скандал със с*ксуални похищения, този с продуцента Харви Уайнстийн.

Марони споделя, че лекарят почнал да прави с*кс с нея, когато била на 13 години и похищенията траяли до края на кариерата ѝ като гимнастичка през 2016 година

„ Винаги обясняваше, че това е способ на лекуване, приет по целия свят ”, спомня си Марони. „ Най-страшната нощ в живота ми се случи, когато бях на 15. Летяхме с тима целия ден и през нощта, с цел да отидем в Токио. Той ми даде хапче за сън по време на полета и идващото нещо, което си припомням е, че бях сама с него в хотелската му стая и той ме „ лекуваше ”. Исках да умра ”.

Тя признава, че Насър я „ лекувал ” постоянно, когато му се отдавала опция, в това число и по време на Олимпиадата в Лондон.



В момента Марони гради кариера като актриса и певица и към този момент взе участие в епизода „ Искри в парка ” на сериала „ Кости ”.

След разкритията ѝ отбраната на Насър изиска отсрочване на делото, по което го грози пожизнен затвор. Според юристите против клиента им има медийна акция, която ще повлияе на правосъдните заседатели.

Разследване на „ Индианаполис Стар ” разкри, че Асоциацията по гимнастика в Съединени американски щати има политика да не уведомява управляващите за с*ксуални злоупотреби, в случай че сигналът не идва непосредствено от жертвата.

По данни на изданието в последните 20 години в страната има над 368 случая на с*ксуален тормоз в гимнастиката от треньори, притежатели на школи и лекари, в това число и актови фотоси на 6-годишни девойки.

Един от уличените за с*ксуални злоупотреби е някогашният български национал по спортна гимнастика от олимпиадата в Сеул през 1988 година Мариан Пенев, който през 2006 година се призна за отговорен за това, че като треньор е имал 5-месечна връзка с 13-годишна своя възпитаничка. Той беше наказан на 16 години затвор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР