Ланс Строл получи първото голямо подобрение за сезона от Астън

...
Ланс Строл получи първото голямо подобрение за сезона от Астън
Коментари Харесай

Защо Астън Мартин даде приоритет на Ланс Строл пред Фернандо Алонсо на GP на Япония

Ланс Строл получи първото огромно усъвършенстване за сезона от Астън Мартин пред Фернандо Алонсо заради злополуката в края на надпреварата, която претърпя в Саудитска Арабия Grand Prix.

Доклад от немското издание Auto Motor und Sport разкри, че отдръпването на Строл след пет обиколки в Близкия изток е довело до това той да получи приоритет преди надпреварата в Япония този уикенд. Строл се блъсна в преграда в петата си обиколка в Джеда и остави шасито си да се нуждае от ремонт.

Строл пусна нови елементи на тренировката в петък в Сузука, до момента в който Алонсо беше оставен да ръководи предходната спецификация AMR24, макар че завоюва осем точки пред своя съотборник в шампионата. Говори се, че Строл е инсталирал новите елементи, до момента в който са вървели, откакто е бил нужен ремонт на колата на Строл, вместо да донесе обособен ъпгрейд в Япония.

Алонсо, международният първенец от 2005 и 2006 година, видя неговите усъвършенствания идват в Япония късно в петък, като Aston Martin в този момент остава с решението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР