Ланс Строл отново коментира инцидента, който претърпя в края на

...
Ланс Строл отново коментира инцидента, който претърпя в края на
Коментари Харесай

Пилот от Формула 1: Целият ми свят се сгромоляса

Ланс Строл още веднъж разяснява случая, който претърпя в края на предишния месец. Канадецът призна, че целия му свят се е сгромолясал след като е паднал от своето колело и се е озовал в болница.

Строл падна от своя велосипед на 18 февруари по време на подготовка в Испания. Няколко дни по-късно Астън Мартин разгласи, че 24-годишният играч пропуща предсезонните тестванията в Бахрейн и бе сменен от Фелипе Другович. Имаше голяма възможност той да не взе участие в първия старт за годината.

Травмите на канадеца включваха строшаване и разбъркване на дясната китка, наблягане на лявата китка, отчасти строшаване на лявата ръка, както и строшаване на огромния пръст на десния крайник.

Строл прекара няколко дни в болница в Малага. После водачът на Астън Мартин незабавно отлетя за Барселона. Там той бе опериран от известния хирург от MotoGP  доктор Хавиер Мир. 

" Паднах от велосипеда си си и се сгромолясах доста тежко. Веднага разбрах, че и двете ми китки са счупени. Забелязах пострадването на пръста си едвам в края на деня, тъй като бях толкоз концентриран върху китките си.

Целият ми свят се сгромоляса, когато паднах дни преди тестванията. Вече си мислех, че евентуално ще пропусна няколко надпревари. Всички тези мисли минаваха през главата ми и даже ми пречиха да дремя обикновено. Беше в действителност извънредно да се контузя тъкмо няколко дни преди началото на тестванията ", сподели Строл в подкаста F1 Nation
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР