Land Rover анонсира подробности за новата най-бърза и мощна версия на

...
Land Rover анонсира подробности за новата
най-бърза и мощна версия на
Коментари Харесай

Defender V8 : 525 конски сили и нова топ-версия

Land Rover анонсира детайлности за новата най-бърза и мощна версия на Defender в цялата история на модела.

Новият Defender V8 е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров бензинов двигател, който е в положение да генерира максимална мощ от 525 конски сили и максимален въртящ миг от 625 Нм. В комбинация с осемстепенна роботизирана предавателна кутия и във версията си Defender V8 90 (наличен е и вид 110), новата спортна версия на емблемата на Land Rover обещава ускоряване от 0 до 100 км/ч за минималните 5.2 секунди и опция за движение с оптималната скорост от 240 км/ч.

Освен с по-мощното си "сърце ", Defender V8 се отличава и със специално конфигурирани окачване и предавателна кутия, опция за поръчка на по-голям- 11.4-инчов, екран на Pivi Pro бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система, система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.



Defender V8 се отличава също по този начин с тематична брандировка на екстериора, изпускателна система със особено конфигурирана акустика и с четири накрайника, уникални 22-цолови джанти, Xenon Blue цветово изпълнение на спирачните апарати, специално създаден кожен салон, четириспицов волан с тапицерия Alcantara и други.

С лансирането на Defender V8, Land Rover представя и две нови имена в модификационното портфолио, а точно топ-версията Defender V8 Carpathian Edition и XS Edition, която заменя популярната First Edition. Налични също по този начин са и новите Bright Pack, Extended Bright Pack и Extended Black Pack екстериорни пакети.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР