Lamborghini предостави на италианската магистрална полиция уникален Urus Performante, който

...
Lamborghini предостави на италианската магистрална полиция уникален Urus Performante, който
Коментари Харесай

Чудовище със 666 конски сили ще лови нарушители по магистралите

Lamborghini даде на италианската магистрална полиция неповторим Urus Performante, който ще влезе в употреба през идната година. Сътрудничеството сред Automobili Lamborghini и италианската държавна полиция стартира преди 20 години, а Urus Performante е шестият модел, който влиза в автопарка на органите на реда. Този SUV се причислява към Huracan LP610-4 и ще се употребява за специфични услуги, в това число незабавен медицински превоз на органи и плазма.

Полицейският Urus Performante бе доплнително оборудван от техници на Lamborghini в завода в Сант Агата Болонезе, като се стартира от екстериора. Полицейските емблеми са нанесени върху вратите със светлоотразително фолио, а на покрива е инсталирана светлинна лента с 360-градусови сини LED светлини, дружно с двутонална електрическа сирена.

Салонът е персонализиран с разнообразни детайли, които са незаменими за службата за социална сигурност, в това число бронирана оръжейна кутия; обръщащ се надолу екран за известия и особено поделение в багажника за предпазване на сервизно съоръжение и дефибрилатор за оказване на първа помощ, написа 24 часа. Най-важното е, че е инсталиран портативен ледник за превозване на органи, в това число екран и регистратор на данни за непрестанно наблюдаване на вътрешната температура.

Urus Performante е оборудван с V8 мотор с двойно турбо, осигуряващ 666 конски сили мощ и 850 Nm въртящ, гарантирайки ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 3,3 секунди и оптималната скорост от 306 км/ч.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР