Лъжа се оказа позицията на БСП, според която осъденият и

...
Лъжа се оказа позицията на БСП, според която осъденият и
Коментари Харесай

Бях в джендър-комитета на Нинова, но се оттеглих: Кондьо

Лъжа се оказа позицията на Българска социалистическа партия, съгласно която наказаният и лежал в пандиза за трафик на дами артист Кондьо не е бил в комитета против Самият нарушител си го призна:

 

" Заставам зад социална идея в името на българските деца. Явно това не се харесва на избрани кръгове. Вярвам в Божиите закони и християнските полезности. За да не навредя на това Богоугодно дело, се отдръпвам от локалния предприемчив комитет, само че оставам предан на идеята ".

 

Областният координатор на левицата в Сливен Ралица Пашова удостовери пред Дневник оповестения лист с участници в предприемчив комитет, измежду които се вижда името на Кондьо. По думите ѝ присъдата на фолкпевеца от преди към 17 години не пречи той да споделя убежденията си. Пашова сподели още, че присъединяване на Кондьо Савов в инициативния комитет се е обсъждало най-малко седмица, само че се е формализирало на 21 март, като локалният предприемчив комитет е имал и първото си съвещание.

 

По-късно Дневник заяви, че малко след публикуването на диалога с Ралица Пашова, тя сама се е свързвала с редакцията им, с цел да заяви, че Кондьо Савов се отдръпва от инициативния комитет, само че продължава да поддържа идеята. От пресцентъра на Българска социалистическа партия обаче обявиха пред Actualno.com, че артистът в никакъв случай не е бил част от Инициативния комитет на партията и отхвърлиха всичко казано от Пашова.

 

Забавата обаче не завършва с тази неистина на Ниновите хора. Изпратен от партията да брани идеята на комитета, неговият приет даже от Позитано 20 член Влади Въргала чистосърдечно си призна: „ Аз нямам политическа просветеност ".

 



 

Така разяснява той пред Bulgaria ON AIR влизането му в Инициативния комитет за провеждането на референдум против идеология, която в никакъв случай и от никого на никое място не е разказана или регламентирана, за разлика от Комунистическия манифест. Интересни са и други призднания на Въргала като да вземем за пример, че е бил пияч и че е посягал за дълго към чашката в сложни за него моменти.

 

Друга забавна фигура още на първо четене в Комитета е Златан Ванев. Като играч не е хващан с допинг, само че по-лошото е, че беше победен треньор затова.Петима негови състезатели, от които двама българи, изгърмяха със неразрешени субстанции по време на Европейското състезание през 2013 година, като тогава той беше народен селекционер на Азербайджан.

 



 

Така излиза, че Комитетът ще пази младежите от „ джендърство ”, въпреки „ джендър ” да е просто дума заменяща „ пол ”, до момента в който същите са знаци на други и то действителни безусловно неприемливи зависимости.

 

Това не са единствените въпросителни за членове на групата на Нинова. В Комитета й да вземем за пример попадат хора, които са показани за публицисти, а НЕ са публицисти. Както и други създатели на обществени кавги, за които занапред ще се написа.

 

Напомняме, че самата Нинова е много подозрителна за „ джендърство ” с паметната си фраза, изречена от парламентарната естрада: „ Елате на открито да се разберем КАТО МЪЖЕ ”.

Радостина Тонева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР