Лагерът Мория в Лесбос записа първия си случай на миналата

...
Лагерът Мория в Лесбос записа първия си случай на миналата
Коментари Харесай

Гърция наложи строга карантина в три мигрантски лагера

Лагерът Мория в Лесбос записа първия си случай на предходната седмица, заяви Би Би Си.
Три мигрантски лагера в Гърция са сложени под карантина поради опасения от разпространяването на ковид измежду хилядите търсещи леговище, живеещи в тях при тежки условия, добавя БГНЕС.
 Твърдение: Децата могат да имат по едно и също време COVID-19 и антитела Твърдение: Децата могат да имат по едно и също време COVID-19 и антитела
Ново изследване откри, че някои деца имат COVID-19 и антитела в организма си по едно и също време, оповестява Ей Би Си. Изследването разкрива,...
Ограниченията ще бъдат сложени в лагерите Малакаса, Шисто и Елеонас до 21 септември, съобщи гръцкото държавно управление.
Гръцките мигрантски лагери механически са блокирани от март, с въвеждането на ограничавания за това кой може да излиза и влиза в тях.
Това провокира рецензии от групи за помощ и правозащитни организации, които предизвестиха, че огнищата на вируса в тези лагери, където санитарните условия са неприятни и са пренаселени, може елементарно да набъбнат.
Досега Гърция е записала по-малко инфектирани и смъртни случаи спрямо европейските си съседи. От общо доказаните 289 смъртни случая в страната никой не е регистриран в лагер за мигранти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР