Лагер-сборът на националния отбор на България преди предстоящите двубои от

...
Лагер-сборът на националния отбор на България преди предстоящите двубои от
Коментари Харесай

Обявиха програмата на националите за двубоите с Гибралтар и Северна Македония

Лагер-сборът на националния тим на България преди идните дуели от Лигата на нациите против Гибралтар и Северна Македония ще започва на 19 септември (понеделник) в 12:30 ч. в Разград, оповестиха от БФС.

Ето и цялото известие в формалния уебсайт на БФС:

" Пресконференцията на селекционера Младен Кърстаич преди семейството против Гибралтар ще се организира на 22 септември от 17:30 ч. на ст. " Лудогорец Арена ", а формалната подготовка на " лъвовете " ще започва в 18:30 ч. на клубната база на Лудогорец. Заниманието ще бъде отворено в първите 15 минути за представителите на медиите. Брифингът на гостите от Гибралтар е плануван за 11:15 ч. в същия ден на ст. " Лудогорец Арена ", а формалната подготовка започва 75 минути по-рано.

Двубоят против Гибралтар е с начален час 21:45 ч. на 23 септември, а вратите на ст. " Лудогорец Арена " ще бъдат отворени 2 часа по-рано за почитатели и публицисти.

Националният тим ще отлети с под наем полет от Варна за Скопие на 25 септември в 12:30 ч., а в същия ден от 18:00 ч. локално време ще стартира конференцията на Младен Кърстаич на ст. " Тоше Проески " преди дуела против Северна Македония. В 18:30 ч. там ще се състои и формалната подготовка на България, която също ще е отворена за представителите на медиите през първите 15 минути. Двубоят против домакините е на 26 септември от 20:45 ч. локално време.

Представителният ни отбор ще се завърне в София с под наем полет в ранните часове на 27 септември. "
 БФС даде старт на Националната стратегия за образование на гении
БФС даде старт на Националната стратегия за образование на гении

Сформирани са проектонационални тимове за футболисти до 14 година в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР