Лъчо и Тото от СкандаУ излязоха на сцената на 359

...
Лъчо и Тото от СкандаУ излязоха на сцената на 359
Коментари Харесай

СкандаУ в инвалидни колички на 359 Hip Hop Awards

Лъчо и Тото от СкандаУ излязоха на сцената на 359 Hip Hop Awards благодарение на 20-30 индивида от тяхната " войска ". Изпълнителите на " Мафия " бяха в инвалидни колички , които не им разрешиха сами да си вземат премията си за " Група на годината ".

Рапърите първо провокираха неразбиране в публиката, само че по-късно побързаха да разяснят какво се крие зад метода, по който се появиха. Те са били потърсени за подпомагане от Петър Кичашки, член на Комисията за отбрана от дискриминация, с цел да поддържат и разпространяват акцията за по-достъпна социална среда .

Публикация, споделена от СкандаУ (@skandau) на Фев 8, 2018 в 11:09 PST

Тото съобщи, че изобщо не го интересува премията, която завоюваха, само че въпреки всичко благодари на всички, които са ги подкрепили. Той обясни, че не са седнали в инвалидните столове единствено с цел да се появят по този начин на сцената. Дошли са с тях до залата и са усетили какво е да си в неравностойно състояние.

СкандаУ са уверени, че който не е прекарал най-малко час без опция да се придвижва независимо, няма по какъв начин да одобри драговолно идеята. А те са го създали. Рапърите не оповестиха в какво тъкмо ще се изрази съдействието им, с изключение на в даването на публичност на казуса, който постоянно е съществувал у нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР