Лъчезарната актриса Бианка Илич, нашумяла като щурата Супер Бианка от

...
Лъчезарната актриса Бианка Илич, нашумяла като щурата Супер Бианка от
Коментари Харесай

Супер Бианка остана без коса: Много плаках, когато окапа за един ден!

Лъчезарната актриса Бианка Илич, нашумяла като щурата Супер Бианка от „ Шоуто на Иван и Андрей ” и водеща на риалитито „ Милионер търси брачна половинка ”, се острига нула номер, видя HotArena. Вироглавата русокоска, която правеше щури репортажи в костюм на Супермен, води люта борба с тежката диагноза рак на гърдата.

След следващата химиотерапия, косата й, какъвто е нормалният резултат, окапала. Олисялата й глава я довела до сълзи. „ Суетна съм или най-малко доколкото суетна може да бъде една куклена актриса, скрита зад заслон. Много плаках за косата. Падна внезапно, което бе шокиращо ”, призна Бианка. Актрисата обаче не се предава и е окуражена да пребори подлото заболяване, което я мъчи втора година. Тези дни тя се появи на среща със състуденти от класа по куклено майсторство от НАТФИЗ и сподели, че е супергерой освен на дребния екран, само че и в живота. В началото на годината Илич направи разтърсващо самопризнание, че е болна от рак.

„ Борех се на огромен кастинг за шоу по Ен Би Си и имах покана да вземам участие в българския „ Биг Брадър ”, не скри Илич, която преди да се разболее се бе открила да живее и работи в Ню Йорк. След като научила неприятната вест, реакцията й била подобаваща.

„ Направих си един огромен коктейл от тези, тройните, във водна чаша без разредител.

Сълзите идват по-късно, като осъзнаеш какво в действителност се е случило. Минаваш през доста стадии – ядосваш се на целия свят, отказваш да приемеш, мислиш, че умираш и че това е краят. След време осъзнаваш, че в действителност има по-страшни заболявания, които са за цялостен живот и са непреодолими. Не недооценявам рака на гърдата, който ми се падна на мен, само че това е дребното зло. Без гърди можем, стига да няма разсейки. Има доста по-страшни неща по света. Слава на Бога, аз имам страховит екип зад себе си в лицето на онколога ми доктор Беленков и Елиана Ферера болничното заведение в Ню Йорк. За страдание, доста хора считат, че щом имаш рак, ще умреш. Възможно е, само че не е наложително. Има една неповторима мощ, която постоянно ми е пособия – изкуството! След някоя хубава режисура или филм постоянно си споделям: „ И това ще мине! “. Докато съм на химиотерапия, всякога си мисля, че загивам, и по-късно търча до Бродуей да се заредя. Изкуството е моят лек! Толкова е хубаво да си на сцена или пред камерата... Няма нищо по-прекрасно от това да създаваш и да оставяш след себе си ”, споделя Бианка и признава, че преди всяка химиотерапия плаче доста.

Тъй като ракът й бил много нападателен, тя се подложила на цялостен набор от диагностични и хирургически процедури, химиотерапия, лъчетерапия и намеса с кибер нож в елитната клиника „ Лангън Хоспитъл ” в Ню Йорк. Прогнозите на лекарите били повече от оптимистични. Медиците били удивени от силата на характера, който нежната актриса демонстрирала, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР