Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов-Тото, по-популярни като група Скандау, ще

...
Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов-Тото, по-популярни като група Скандау, ще
Коментари Харесай

СкандаУ продават чаши за благотворителност

Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов-Тото, по-популярни като група Скандау, ще отделят част от облагата си от продажбата на мърчандайз артикули за щедрост.

„ Решихме приходите от чашите на СкандаУ да бъдат подаяние. Толко е просто! Ще чакаме вашите оферти на [email protected], всеки месец от 16 до 20, като на 21 тук ще публикуваме определената задача. Може да бъде за нуждаещи се хора, за сиропиталища, за манастири и църкви. Просто изпращайте оферти. Имаме Армия, а към този момент и Мисия “, оповестиха рапърите в обществените мрежи.

Чашите с надписи Yes Baby и Има ли платена обич у тая могила, трансформирали се в запазена марка за Лъчо и спечелилия от Вип Брадър, могат да бъдат открити на формалния уебсайт на групата на цени от 10 лева

И тази година СкандаУ ще се борят за оценката Група на годината от 359 Hip-Hop Awards, написа екран. След като сграбчиха наградата през 2017 година, те дефинираха достижението си като победа на дълго тичане, в което единствената конкуренция е дядо.

„ Бяхме предлагаме с групи, които сега не са толкоз настоящи и успеха беше лесна. Ще е неуместно да се създадем на доста възхитени, по-добре да бъдем реалисти “, разясниха тогава те.

По време на идните 359 Hip-Hop Awards Лъчо и Тото ще се борят още и за статуетка в категорията Песен на годината с тяхната Мафия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР