Лъчезар Братоев, за когото кметът Коцев щеше да вземе решение

...
Лъчезар Братоев, за когото кметът Коцев щеше да вземе решение
Коментари Харесай

„Възраждане“: Началникът-дерибей си стои, а бизнесът е изправен пред неизвестност 

Лъчезар Братоев, за който кметът Коцев щеше да вземе решение за 10 дни
Кметът Благомир Коцев още веднъж излъга риболовците на Варна! Това се споделя в позиция на общинските съветници от групата на „ Възраждане “ в Общинския съвет в морския град, във връзка неудовлетворените претенции на рибарския бранш. От „ Възраждане “ напомнят, че единствено преди няколко дни се е провел огромен митинг на рибарските сдружения във Варна.

Ето цялото изказване на общинските съветници от „ Възраждане “:

Рибарите упорстваха да получат правото да работят умерено и трудът им да бъде почитан във Варна, както е почитан по целия свят. Рибарите желаеха и получиха среща с кмета, където обществено изложиха проблемите си.

За следващ път рибарската колегия съобщи, че не може да работи с политически парашутист и настоя за промяната на началника на “Рибарски пристанища ”. Кметът на Варна зави, че до 10 дни ще вземе решение за Лъчезар Братоев и проблемите на рибарската общественост.

На единадесетия ден решения няма! Началникът-дерибей си стои, а бизнесът е изправен пред неопределеност.

Вече девет риболовен сдружения желаят отстраняването на началника “Рибарски пристанища ”, а кметът който щеше да оказва помощ на бизнеса, продължава да пази бюрокрацията. Научаваме за невиждан напън върху рибарските сдружения, само че и за откровени закани.

Въпреки всичко, рибарската общественост не отстъпва и крачка от идеята си.

Първото писмо за отстраняването на локалния пристанищен дерибей е импортирано на 22.02, като на 25.03 е импортирано следващо искане по гледище на кмета на Варна.

“Бизнесът не е свързан с администрацията, както при предходното ръководство “, съобщи варненският кмет в ефира на NOVA.

За страдание, виждаме тъкмо противоположното, за следващ път ръководещите пазят партийни субекти, макар апелите на бизнеса. Кметът даде обещание на бизнеса предвидимост и дългосрочност, а даде тъкмо противоположното, още администрация, операции и монополен диктат.„ Възраждане “ продължава да следи обстановката с риболовците и упорства хората, които изкарват хляба си с почтен труд да бъдат подкрепяни, не за следващ път рекетирани, заяви thesite24.net
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР