La Cocotte е претенциозно заведение, както личи по името, разположено

...
La Cocotte е претенциозно заведение, както личи по името, разположено
Коментари Харесай

НЕ! La Cocotte разочарова с вкус и интериор


La Cocotte е претенциозно заведение, както проличава по името, ситуирано на партера на нелепото нещо в тъмночервено, което се получи, откакто семейството на някогашния копривщенски кмет от ГЕРБ реши да възвръща монумент на културата на ул. Позитано с компанията си. Въпросното сдружение бе измежду отличниците в санирането с държавни пари при остарялата власт.


За заведението това няма изключително значение, с изключение на фасадно, само че ориентира в ситуацията. Първото, което прави усещане е интериорът, който наподобява на това, което би направил проектант в Поморие или в Приморско преди десетина години, най-много в Бургас. Не и в сърцето на София.

Най-същественото обаче е менюто. Бяхме трима, всеки взе нещо друго, с цел да пробваме повече от менюто с най-голямото предпочитание да пренебрегнем средата и да се потопим във усетите, които в действителност са най-важни за един ресторант. Нито един не остана удовлетворен от опитаното. Безвкусна храна.

За разтуха си поръчахме чай. Да не пуска, да не пуска, какъв брой да не пуска, цъкахме с език, до момента в който „ зеленият” по цвят въобще не се получи – остана си транспарантен, всякаква вяра за усет също се изпари. Не беше доста по-различно и ситуацията с „ черния”, за който в личния състав не можеха да уточнят какъв е и бяха уверени, че хем е „ британска закуска”, хем е „ ърл грей”, а то не беше ни едното.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР