Кюрди от Ирак са убийците на 17-годишния Тунджай Е. от

...
Кюрди от Ирак са убийците на 17-годишния Тунджай Е. от
Коментари Харесай

БЪРЗА РЕАКЦИЯ: Заловиха убийците на 17-годишния българин в Дания - вижте какъв екшън се е разиграл преди фаталния изстрел

Кюрди от Ирак са убийците на 17-годишния Тунджай Е. от Кърджали, който чиракувал в бръснарница в Копенхаген. Тийнейджърът бе прострелян през вчерашния ден, а нощес е умрял от тежките рани в клиника в датската столица.

Собственикът на бръснарския салон също е от кюрдски генезис.

" Двама кюрди пристигнали да убият притежателя на бръснарския салон, в който работеше Тунджай. Вместо да се скрие, той застанал сред убийците и шефа си. Вероятно мислел, че против него няма да стрелят и ще даде късмет на притежателя да избяга. Бил е прострелян във врата ", описаха близки на убития младеж, представени от 24rodopi.com.

Информацията от полицията в е нищожна. Трима са били простреляните през вчерашния ден, като се ревизира връзка с ликвидиране и в друга част на датската столица предния ден. Късно през вчерашния ден убийците били арестувани, гласи неофициалната информация. Също по непотвърдени данни те били облечени в тъмни облекла при нахлуването си в салона, където разкрили пукотевица.
свързани новини25485на 04.12.2021
Единият от арестуваните е 21-годишен мъж от Швеция, а другият обвинен е 18-годишен датчанин. Според обвиняването шведско говорещият мъж е създал пет изстрела по 17-годишния младеж от Кърджали и по още един човек, който е избягал от местопроизшествието.

Датчанинът, управлявал колата за бягство, която полицията спряла, след което и двамата били задържани. Задържането им станало 20 минути след убийството. Мотивът за закононарушението към момента не е обяснен и по тази причина от полицията не могат да кажат нищо дали е обвързвано с тайфа.

И в днешния ден въоръжени с автомати служители на реда обикаляха региона, в който се разигра стрелбата.

Според локалните управляващи става въпрос за серия ​​продължаващи спорове на банди, в които са употребявани огнестрелни оръжия. " Тунджай научи занаята от приятеля си Ахмед в Кърджали и реши да отиде да печели пари в Копенхаген, където от години е татко му Ердинч ", разясняват околните.

Само преди седмица Тунджай споделил на майка си, че не е удовлетворен от заплащането и счита да се върне в България. Момчето също така учило в локалното школо.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР