Квартал Запад вече не е същият, РПУ-то също. Не само

...
Квартал Запад вече не е същият, РПУ-то също. Не само
Коментари Харесай

Алекс Раева поема отдел в РПУ Запад в новия епизод на „Полицаите от края на града”

Квартал Запад към този момент не е същият, РПУ-то също. Не единствено поради контрольор Пламенов и неговите хора, само че и тъй като Управлението към този момент има личен теоретичен отдел с най-модерно съоръжение за балистика, ДНК експертизи и аутопсии. Негов началник е Алекс Раева или контрольор Силвия… Силвия Желязкова - дъщерята на комисар Желязков. Как появяването ѝ ще повлияе на работата на екипа и за какво Крис е шокиран от появяването ѝ – феновете следва да видят в новия епизод на „ Полицаите от края на града” - на следващия ден вечер в 21.00 ч. по NOVA.
 Алекс Раева или контрольор Силвия Желязкова Алекс Раева или контрольор Силвия Желязкова
Комисар Желязков е воин поради разкриването на едни от най-големите дилъри в региона и конфискуването на голяма пратка опиат. Остава единствено дрогата да бъде превозена. Колко сложна може да бъде задачата да се придвижи 56 кг. кокаин с полицейска кола от точка А до точка Б? Ще се изненадате какъв брой, когато задачата е поверена на Пацо и неговите хора. По неточност, те разпиляват част от опиата и от преносители на пратката, стават обвинени.

Полицаите от края на града арестуваха Гала и Стефан в "На кафе "

Ситуацията е отвън всевъзможен надзор и „ Полицаите от края на града” би трябвало да вкарат нещата още веднъж в релси. След като забъркват следващата каша, те имат величествен проект по какъв начин да оправят нещата – като влязат под прикритие в ядрото на наркомафията. Инспектор Пламенов, Калата и Крис имат доста проблеми и един от тях е, че не могат да лъжат… А в този случай, той може да се окаже съдбовен.

Паралелно с това, Джиджи е забъркана в трагичен случай в резултат на особени условия. Нейната другарка Нели ще се опита да ѝ помогне.

Албена Михова: Аз съм от положителните полицайки

Ще съумеят ли Пацо и хората му да се измъкнат от заплетената от самите тях комплицирана обстановка? Не пропускайте да видите какво още чака РПУ Запад и всички забъркани. Новият комедиен сериал на NOVA носи двойна доза занимателни обстановки с обичаните артисти – в петък вечер, 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР