Квартал в столицата вече седмици наред не може да се

...
Квартал в столицата вече седмици наред не може да се
Коментари Харесай

Столичен квартал пропищя от нощни крясъци, полицията нехаела

Квартал в столицата към този момент седмици наред не може да се радва на мира през дребните часове на нощта поради крясъци на пред блокове на пияни компании. Това споделя във Facebook обитателка на " Бъкстон ".
Калина Х. споделя, че полицията не обръщала никакво внимание на недоволствата на хората и не взимала ограничения шумовият тормоз да спре.

" Уважаеми съкварталци, някой има ли визия какъв е този писък на оскотели и обезумели хора(звучат като фанатизирана агитка )?! Чуват ги всички блокове към 2-ро СУ по продължение на реката. Положението е нетърпимо! И това се случва сред 2 и 4 през нощта нормално. Ще бъда признателна,ако получа някаква информация. А 6-то РПУ имам възприятието,че е най-неработещото. Района им е огромен, само че с часове да чакаш и нищо. Не желая да съчувствам към този момент на институции, само че хората важен ли нещо за тази страна или сме единствено банкомати без право на отбрана, мнение и така нататък ", написа тя във Facebook.

Вилиана Станева, която също живее в " Бъкстон ", се оплаква, че най-много деца вдигали звук до късно:

" Скъпи хора...Знам, че този пост ще бъде глас в пустиня и знам, че ще получа 200 умни и подигравателни коментара...И въпреки всичко ще го напиша. МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! Овладейте си децата и себе си самите! Не е обикновено, а не е и възпитано, от 14 до 16 часа и след 21 часа да вдигате безобразна олелия на площадките сред блоковете! Разбирам - деца са. И аз имам две. Е, да де, но едното е бебе, топло е, прозорците са отворени и писъците на вашите отрочета до 23 часа, както и вашите лични мощни крясъци след тях, огласят квартала ВСЯКА ВЕЧЕР!!! Основно приказвам за площадката пред блок 17 и зад блок 16. Хората, обитаващи площадката зад блок 15 и пред блок 16, се държат надалеч по...цивилизовано. Не се обиждайте, само че в случай че запиша веднага какво се чува от площадката, а часът е 21:25...ще се гръмнете! Знам, че живеем в страната, в която на никой за никого и нищо не му пука, но някак не е обикновено да оставяте децата си да се дерат като на заколение в този час...Нека си играят, да се люлеят, да се провикнат даже, само че те се дерат нон-стоп! И даже не става дума някое по-малко дете да се разплаче... Големи деца се дерат и крещят преднамерено... "
Явно казусът с шума е сериозен, тъй като сходна история споделя и раздразнителен мъж:
" Мога ли да попитам обикновено ли е по детските площадки в квартала майките и бащите да си пият най-нагло бирата (а за какво пък не и някакъв различен алкохол), да си пушат цигарките и да ги замърсяват. После за какво няма къде да си играят децата им. Било им доста мръсно... Ами обикновено бе, уважаеми. То е най-лесно да си седиш на пейчицата, да си пушиш и пиеш пред детето, то през това време да си хвърля отпадъците на земята. И забавно от кой ли взимат образец... от родителите несъмнено. Те хвърлят фасове и отпадъци по земята, тъй като им е прекомерно мъчно заради неналичието на кошчета за боклуци, да вържат по един плик за боклук, където да ги хвърлят. Стане ли вечер се събират десетина дечица, които наподобява майките им изобщо не ги интересува, че нямат обикновено образование, стартира едно истерично кряскане. Преди няколки вечери станах очевидец на това, по какъв начин от близкото кафене, където въпросните майки се събират (и имам възприятието че седят там денонощно), тъкмо под балконите по дребната пътечка водеща към площадката зад бл. 205 се чу звук от фойерверки и несъмнено се разсъни половината блок. Имайте поради, че това се случва към 22 и 30. Това за мен е неприемливо да се случва. И се водим цивилизована страна... "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР