Кузман Илиев е новият председател на Съюза за стопанска инициатива.

...
Кузман Илиев е новият председател на Съюза за стопанска инициатива.
Коментари Харесай

Кузман Илиев е новият председател на Съюза за стопанска инициатива

Кузман Илиев е новият ръководител на Съюза за стопанска самодейност. Решението беше взето единомислещо по време на Общото заседание на  организацията. Той поема поста от Васка Бакларова, която оглавяваше Съюза досега.

Кузман Илиев е бизнес съветник, стопански и политически анализатор,  докторант по финанси и продуцент. Възпитаник е на Френската гимназия. В студентските си години Кузман Илиев е определен за " Студент на годината " на Нов български университет, печели и влиятелната стипендия " Чарлз Мозер ". Магистър по публичен  мениджмънт от IEP Тулуза, Франция. През 2018 година получава премия за  телевизионна публицистика " Свети  Влас ". Темата на докторската му дисертация е в полето на банковото дело, паричната доктрина и финансовата  стопанска система в катедра " Финанси и заем " на Стопанска академия " Димитър А. Ценов ", Свищов.  В момента е преподавател в дисциплинираност " Теория на парите ". 

Автор и някогашен водещ на редица телевизионни излъчвания, като последните му  планове са " Boom and Bust " по Bloomberg TV Bulgaria и " Плюс-Минус " по Нова телевизия. Съосновател и изпълнителен шеф на продуцентска къща Cadre. Aвтор на книгите " Кой управлява парите ни? " и " България може сама ".

" Винаги съм стоял на страната на дребния и междинния бизнес, а тук ССИ има  основна роля. Без да се разделяме на дребни и огромни - ясно е, че малкият няма тази войска от топ адвокати и счетоводители, той действително обаче е гръбнакът на стопанската система ни. С въвличането на самия бизнес в процеса на очертаването на проблеми и предлагането на решения, считам, че можем да ги сложим на дневен ред. Вие, представителите на бизнеса, създавате цената, която властта се разпределя след това. В изискванията на затихваща стопанската система би трябвало да ви пазим, тъй като от вас зависи България да премине наред през разтърсванията ", безапелационен беше новият председател на ССИ.

Досегашният ръководител на Съюза за стопанска самодейност Васка Бакларова  става част от Контролната комисия на организацията. В рамките на Общото  заседание бяха определени и двама нови членове на УС на ССИ: Габриела Козарева и Проф. Красимира Станева. По време на събранието беше изнесен доклад за постигнатото през първотополугодие и бяха обрисувани целите, които ССИ си слага.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР