Куршумите срещу бизнесмена Петър Христов са били за отмъщение. Това

...
Куршумите срещу бизнесмена Петър Христов са били за отмъщение. Това
Коментари Харесай

Отмъщение е основната версия за разстрела на Петър Христов

Куршумите против предприемача Петър Христов са били за възмездие. Това е главната версия, по която работят проверяващите, написа „ Блиц”, базирайки се на източници от оперативните служби за сигурност.

Според медията преди повече от 6 години Христов е съдействал на полицейските служби за откриване на бандата за убийства и отвличания " Наглите ". На кървавата сметка на незаконната тайфа лежат две убийства и 13 похищения, за които са били платени над 10 000 000 лв. откупи. След дефинитивно произнесените от Върховния касационен съд присъди половината от " Наглите " получиха ефикасни присъди сред 15 и 18 години отнемане от независимост, само че другата половина бе пусната на независимост.

Около този интервал последва и разстрела на един от участниците в бандата Киро Шкафа. Той бе разстрелян в междублоково пространство в столичния квартал " Младост ".

В момента способените органи ревизират версията, че бандитите са желали да отстраняват Христов, тъй като е оказал помощ за разкриването на незаконната им активност.

тагове петър христов ликвидиране възмездие версия разследване
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР