До края на юни Vivacom предлага 10 страхотни 5G смартфона

...
До края на юни Vivacom предлага 10 страхотни 5G смартфона
Коментари Харесай

10 страхотни 5G смартфона с до 300 лева отстъпка от Vivacom

До края на юни Vivacom предлага 10 страхотни 5G смарт телефона с отстъпка до 300 лв.. Специалната селекция включва 5G модели от разнообразни марки, подбрани да дават отговор на всички потребности на актуалния консуматор. Смартфоните се оферират в композиция с проект Unlimited от Vivacom, който обезпечава цялостна независимост на другарство и безкрайно 5G преживяване в най-голямата 5G мрежа в България.

 Кои са най-интересните оферти в промоционалната акция на Vivacom?

Сред селекцията изпъква наличното устройство на Realme – Realme 12X 5G 128 GB, който идва в комплект със стъклен протектор. Обединяващ актуален дизайн с лек и тъничък корпус, редица потребни смарт функционалности и 50 МР камера с три нови филтъра за улична снимка, Realme 12X 5G е чудесно решение за наличен смарт телефон за всекидневно прилагане. Към преимуществата на модела можем да прибавим огромен 6,67-инчов екран, добра продуктивност на процесора и издръжлива 5000 mAh батерия.

Част от промоционалната селекция е и първият брандиран смарт телефон на телекома – Vivacom 5G Smartphone, който впечатлява с първокласни параметри на извънредно налична цена за същинско 5G преживяване. Зашеметяващият 6,52-инчов екран подсигурява кристална картина, а двойната 50+2 МР камера с изкуствен интелект улавя безпроблемно най-ярките моменти.

Друго предложение от селекцията е Xiaomi Redmi Note 13 5G. Спрямо своя предходник моделът е с по-ярък дизайн, има кристално чиста 108 МР тройна камера за впечатляващи фрагменти и огромен 6,67-инчов екран. Xiaomi Redmi Note 13 5G е превъзходен представител на междинния клас, който ще извършва без усложнения всяка ежедневна задача.

С отстъпка до 300 лв. от Vivacom може да се сдобиете също с Motorola Edge 40 Neo 5G, който също предлага страхотни параметри на налична цена. С клас на отбрана IP68 от прахуляк, замърсявания, пясък и потапяне в плитка вода за до 30 минути, смарт телефонът е основан да бъде на всички места с вас. Моделът е с тъничък корпус, 6,55-инчов pOLED екран, превъзходен контрастност на тоновете и чист тон с огромни стерео високоговорители. Motorola Edge 40 Neo 5G работи с мощен процесор и 256 GB вътрешна памет, осигуряващи супер продуктивност и безкрайни занимания за всички геймъри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР