Единствената политическа формация с разум са ИТН. Вчера ИТН гласува,

...
Единствената политическа формация с разум са ИТН. Вчера ИТН гласува,
Коментари Харесай

Балабанов: Заради ИТН повече никога Бойко Борисов няма да бъде министър-председател

Единствената политическа групировка с разсъдък са Има Такъв Народ. Вчера Има Такъв Народ гласоподава, с цел да отпуши работата. Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в ефира на bTV във връзка поддръжката за началник на Народно събрание на Рая Назарян.

 

В 49 парламент още веднъж подкрепихме кандидатурата на Росен Желязков. В 48-ото Народно събрание, ситуацията още веднъж бе взривена. Спомнете си чия бе самодейността Вежди Рашидов да бъде номиниран - на Корнелия Нинова ", уточни Балабанов.

 

Той отхвърли изказванията, че Има Такъв Народ са пасив за кабинет.

" Пасив щяхме да бъдем, в случай че бяхме влезнали в ангажименти и съдружни държавни управления. Не сме като ПП-ДБ. Парламентарната логичност следва откакто си поканен на среща, да се явиш, да ги изслушаш и да вземеш решение ", сподели още той и напомни, че са решили да не поддържат кабинет на ГЕРБ.

 

" Заради Има Такъв Народ повече в никакъв случай Бойко Борисов няма да бъде министър-председател ", уточни Балабанов.

 

Зам.-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Станислав Балабанов повдигна завесата за съставянето на кабинет. Ако третият мандат бъде даден на „ ИТН ”, ние ще отправим покана към всички партии, съобщи Балабанов. Добри специалисти има в и ГЕРБ, и в Движение за права и свободи, акцентира Балабанов.

 

Добри специалисти има и в „ Продължаваме промяната – Демократична България ”, там казусът са водачите, продължи депутатът. Така ще забележим можем ли всички дружно да измъкнем България от рецесията, сподели още Балабанов. И добави: Ако другите партии не желаят, отиваме на избори.

 

Той разяснява и отсрочената с ден клетва на подполковник Николай Марков от " Величие ".

 

" Когато софрата е по-важна от клетвата, имаме проблем. Все отново има институции, които би трябвало да се почитат. Не може да закъсняваш за клетва. Те въпреки всичко са парламентарно показана партия и ще ги съдим по каузи ", сподели още Балабанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР