Курс по готварство в Лондон се сдоби с необичаен посетител.

...
Курс по готварство в Лондон се сдоби с необичаен посетител.
Коментари Харесай

Меган Маркъл на курс по сладкарство

Курс по готварство в Лондон се снабди с необикновен клиент. Меган Маркъл се появи в новооткрита сладкарница в източната част на града, с цел да се запознае с дами в неравностойно състояние, учещи се да подготвят разнообразни сладкиши.

Преди да стане херцогиня, брачната половинка на принц Хари постоянно споделяше в блога си с какво се храни, качваше и предписания за здравословни десерти.

Маркъл прегледа какъв подбор предлага сладкарницата и взе участие в украсяването на една от тортите, направена по време на курса. Ето за какво за нея бе първото парче.

„ Хората не са машини, които можеш незабавно да поправиш. Знам, че живеем във времена, когато всичко би трябвало да се случва незабавно и на момента. Но ние сме ранени същества, с едни и същи очаквания, страхове и несигурности, които се нуждаят от лекуване, а то лишава време, не се оправяш на мига. Няма по какъв начин да те поправят на мига “. С тези думи Меган се обърна към дамите.

По-късно в профила на херцозите на Съсекс в Instagram се появи видео от визитата на Маркъл. Под него доста дами я поздравиха за работата ѝ.

„ Продължавай да правиш това, което харесват и в никакъв случай не се предавай, тъй като хората, които те обичат, са доста повече “, написа нейна последователка под клипа.

Британски депутатки бранят Меган: Не я разкъсвайте!

Съвсем скоро Меган Маркъл ще остави уговорките си, с цел да излезе в 6-месечен отпуск.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР