Курорт в Бахамски острови заяви, че обвиненията на две американски

...
Курорт в Бахамски острови заяви, че обвиненията на две американски
Коментари Харесай

Курортът на Бахамските острови опроверга предупреждението за сексуално нападение на пътници от американски круизен кораб

Курорт в Бахамски острови съобщи, че обвиняванията на две американски дами за коктейли с опиати и полови похищения са „ в спор “ с неговите 16 „ видеоклипове за наблюдаване с клеймо на времето “.

Амбър Шиърър и Донгайла Добсън, другари през целия живот от Кентъки, се любуваха на почивка без деца, когато стопираха на остров Гранд Бахама по време на карнавален круиз.

Те споделиха, че са се почувствали замаяни след двойка глътки от напитките си, изгубили схващане и били полово нападнати от чиновници на курорта, съгласно новинарските издания и личните им изявления в обществените медии. Те са дали позитивни проби за високи равнища на опиати.

Курортът, Pirate's Cove във Фрийпорт, Бахамските острови, сподели в изказване, че „ дългите видеоклипове на всички наранени “ са предадени на локалната полиция. ФБР също е част от следствието.

Курортът не върна неотложно настояването на Fox News Digital за повече информация или отговори на следващи въпроси за то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР